Christian Bale, der snart er biografaktuel i sin rolle som forbryderbekæmperen Batman i “The Dark Knight”, kan afsløre, at han vil forlade Batman-franchisen, hvis figuren Robin bliver introduceret i de kommende film i serien om den maskeklædte helt.

Bale udtaler til Starpulse: ”Hvis Robin dukker op i en af de nye Batman-film, vil jeg lænke mig selv fast et eller andet sted og nægte at arbejde.”

Robin, som i tegneserieuniverset er den kappeklædte korsfarers trofaste hjælper, optrådte i filmene “Batman Forever” og “Batman & Robin”, men blev igen droppet, da Warner Bros. og Christopher Nolan besluttede at genstarte serien fra bunden med “Batman Begins” fra 2005.

Spekulationer om Robins mulige opdukken i den kommende tredje “Batman”-film opstod, da det for noget tid siden blev rapporteret, at den næste film delvist ville bygge over tegneserien “Dark Victory”, som primært fokuserer på skurken Two-Face – men som samtidig introducerer den maskeklædte forbryderbekæmpers behændige hjælper.

Selvom der ikke er stor begejstring for Robins potentielle optræden hverken fra fans eller Bales side, kan den hyldede tegneserieforfatter Jeph Loeb (der sammen med Tim Sale bl.a. stod bag “Dark Victory”) i et længere interview med Moviesblog.MTV.com forklare, hvordan Robin er en gennemførlig figur i Batman-mytologien.

Loeb argumenterer med, at Robins tilstedeværelse er med til at skabe en afgørende ændring for Bruce og skaber en far/søn-dynamik, der kan afspejle Waynes forhold til sin egen far. Derved kan Robin lære den dystre og fremmedgjorte Bruce at være mere menneskelig.

Tegneserieforfatteren presser dog ikke på for at få den maskeklædte Robin introduceret allerede i næste film, men ser gerne, at hans alter ego, den forældreløse Dick Grayson, kommer med.

”Et andet stort problem, når man fortæller den historie, er, at der er sådan en fremskynden for at vise ham i kostumet allerede 20 minutter inde i filmen, og i det tilfælde ville det være en katastrofe,” udtaler Loeb. ”Hvis man kigger på ‘Dark Victory’, så skrev Tim og jeg ni ud af tolv kapitler, før vi så meget som begyndte at tale om at anbringe ham i et kostume, og han tager ikke dragten på, før det allersidste kapitel i den bog.”

Der foreligger dog endnu ingen officielle udmeldinger omkring historien eller figurerne til den næste film, men Christopher Nolan har tidligere kunnet fortælle, at filmen hovedsageligt vil omhandle Batmans kamp mod den skizofrene Two-Face.

Hos EW.com kan man desuden finde en ny, omfattende online-artikel omkring den forestående “The Dark Knight”, hvor man på side fire kan finde et nyt cover-billede med Batman og Jokeren. Artiklen omhandler bl.a. Heath Ledgers optræden samt tragedien, der fulgte.

“The Dark Knight” indtager danske biograflærreder 23. juli.Vis kommentarer (64)
Gravatar

#1 gladiator 14 år siden

Jeg kan følge Christian Bale hele vejen!!

Glem alt om det der med at lave et "far og søn" forhold. Vil slet ikke passe ind i de nye film, og det var katastrofalt i de gamle. Der var det ik far og søn, men jalousi osv... BAAAAH

Batman tegneserier er også bedst, når batman er alene... Lets keep it like that :)
Gravatar

#2 Riqon 14 år siden

Fedt at Christian Bale aflægger veto på den måde :) Efter min mening, så er Bruce Wayne/Batman i den etablerede franchise også stadig alt for ung til at tage en søn/sidekick under vingerne.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#3 mr gaijin 14 år siden

Far/søn-forhold? Så er det jo incest :P
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#4 Riqon 14 år siden

#3 -

På "venner" for et par dage siden:

Chandler: Batman is so much cooler than James Bond.
Monica: What are you talking about? 007 has all those gadgets.
Chandler: Batman has a utility belt.
Monica: 007 has a fancy car.
Chandler: Batman has the Batmobile.
Monica: 007 gets all the ladies.
Chandler: Batman has Robin. (Silence)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#5 elwood 14 år siden

I Mr. Nolans Univers er jeg helt enig hehe.

Men i Batman TAS, formåede han og være med til og skabe en intressant konflikt, som man bare vidste ville komme på et tidspunkt, så hel ubruglig er han nu ikke 8-)

Men Nolans Univers, synes jeg heller ikke det vil passe ind.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#6 filmz-morpheus75 14 år siden

Han skal bare ikke med i Nolan´s univers. Det var noget helt andet i de gamle. Og de var jo mildest talt ikke særligt vellykkede. Jeg tænker stadigvæk, George Clooney som Batman.... What the F...!!!
Take the red pill, you stay in wonderland, then i´ll show you how deep the rabbithole goes... Citat: Morpheus (Matrix)
Gravatar

#7 VampyreDjango 14 år siden

For god ordens skyld skal det lige siges at skizofreni INTET har at gøre med personlighedsspaltning...en fejl som folk alt for ofte begår
Gravatar

#8 gi-jones 14 år siden

Ok, NOK OM BATMAN! Jeg stemmer for Batman-fri uge på filmz fra og med i morgen. Der er stadig lang tid til den film, og den sgu blevet hypet nok. Så er det sagt! :)
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#9 filmz-Is 14 år siden

Fuck Robin!
Gravatar

#10 mr gaijin 14 år siden

#9 Shhh... Nu må du ikke afsløre handlingen.
Happiness is not always the best way to be happy.

Skriv ny kommentar: