”Oh, you’re so COOL, Brewster!”

Christopher Mintz-Plasse, som mange nok kender fra hans berømte/nørdede roller som McLovin i “Superbad”, Red Mist i “Kick-Ass” og rollespilleren Augie i “Role Models”, er sammen med David Tennant (“Doctor Who”) blevet føjet til rollelisten til DreamWorks’ 3D-genindspilning “Fright Night”, der bygger over vampyrklassikeren “Gysertimen” fra 1985.

Anton Yelchin har hovedrollen i gyserkomedien som den unge gyserfan Charlie Brewster, der bliver overbevist om, at hans nye nabo er en vampyr. Toni Collette skal spille den unge mands mistroiske mor, mens Colin Farrell spiller den mystiske nabo.

Mintz-Plasse har fået den ikoniske rolle som Evil Ed, Charlies ven, som føler sig forbigået, efter Charlie har besluttet at droppe sin nørdede fortid og derfor søger mod mørkere magter.

Tennant skal spille den selvudråbte vampyrekspert Peter Vincent, som i originalfilmen blev spillet af Roddy McDowall. I den nye version, som udspiller sig i Las Vegas, er Vincent en tryllekunstner, hvis show bygger over et gysertema. Da Charlie henvender sig til ham for hjælp, viser Vincent sig langt mindre hjælpsom, end han fremgår på scenen.

Den nye fortolkning skal instrueres af Craig Gillespie (“Lars and the Real Girl”).

Klik her for at læse flere nyheder om genindspilningen af “Fright Night”.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Eat this 13 år siden

Holder mig til den 1985, men lav i bare et stykke teen-opkast
Gravatar

#2 BN 13 år siden

Eat this (1) skrev:
Holder mig til den 1985, men lav i bare et stykke teen-opkast


Det samme her. Det remake er simpelthen bare ikke nødvendigt. Originaludgaven er perfekt.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#3 KayOzz 13 år siden

Ikke dårligt.. De har da godt nok fået nogle habile skuespillere til en remake som, da jeg først hørte om det, troede at det ville blive en "Straight to DVD" film, med et begrænset budget. Men nu er jeg endda begyndt at glæde mig til filmen.. Christopher Mintz-Plasse plejer jo at være genial i de roller han har haft..
Gravatar

#4 Lord Beef Jerky 13 år siden

Fin instruktør, fine skuespillere... kan slet ikke se hvorfor i afskriver denne på forhånd. Jovist bliver den ikke som originalen, men det håber jeg da heller ikke den forsøger på.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"

Skriv ny kommentar: