Christopher Nolans “Inception” har indtil videre omsat for 753 mio. dollars på verdensplan, hvilket er kommet bag på de fleste – ikke mindst Nolan selv.

”Det har hele tiden været min intention at give en stort publikum en virkelig underholdende oplevelse,” fortæller instruktøren. ”Men jeg frygtede, at filmen ville blive fejlfortolket som værende alt for intellektuel eller hjernevridende.”

Se også: Anmelderne er begejstrede for “Inception”: En ny “The Matrix”.

Nolan afslører nu, at han planlægger at vende tilbage til “Inception”-universet – men ikke med en ny film.

”Vi undersøger mulighederne for at udvikle et computerspil baseret på filmens verden, som har en masse ideer, man ikke kan få med i en biograffilm,” siger han.

Dog vil projektet sandsynligvis først blive en realitet om et par år.

Se også: ”Inception”-stjerner slås om rollen som Gækkeren i “Batman 3”?Vis kommentarer (56)
Gravatar

#11 Bobby Singer 12 år siden

Med den rette udvikler og indstilling kunne der sagtens komme et interessant spil ud af det her. Bare de tager sin tid med produktionen af spillet og ikke smider et halvhjertet eksempel af et spil på markedet, så de kan tjene nogle hurtige penge. Igen det kommer an på udvikleren og intentionerne.

Det kommer til at tage tid og penge at lave et godt Inception spil, men jeg tror godt at det kan lade sig gøre, hvis man finder en udvikler der er villig til at acceptere det faktum og som faktisk kan finde ud af at lave gode spil, så alle kræfterne ikke vil være spildt.
Idjit
Gravatar

#12 JHP 12 år siden

Det er malkning, men det er en af de få film som kan holde det og fortjener det !
Glæder mig !!!!!
Gravatar

#13 JHP 12 år siden

OxxY (2) skrev:
Wow, Nolan har da ikke høje tanker om det amerikanske publikum hvis han tror Inception er for intellektuel til dem. Han får da skåret rimelig godt ud i pap hvad det handler om


Ja, men man skal ikke tænke for høje tanker om det amerikanske folk. Det er jo ikke det skarpeste folkefærd i verden.
Gravatar

#14 Kaversmed 12 år siden

JHP (13) skrev:
Ja, men man skal ikke tænke for høje tanker om det amerikanske folk. Det er jo ikke det skarpeste folkefærd i verden.


Ved ikke hvad der er dummest.. at tro på en fordom, at et folkefærd på 300+ mio mennesker er decideret dummere end resten af verden, eller at du melder blankt ud omkring din uvidenhed på et offentligt forum.. Der findes dumme amerikanere ja - we get it - men det er efterhånden trættende at høre på. =) No offence.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#15 PredatorX 12 år siden

Bare fordi han ønsker at udvide sit univers er det da nødvendigvis ikke det samme som at malke... Det kommer helt an på kvalitet, formål og hensigt. Det er der ingen af jer der ved en skid om endnu.

NP (6) skrev:
Samtidig med at filmen har en slutning, der negerer alt, hvad der kom før.


Hvad mener du?
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#16 mr gaijin 12 år siden

OxxY (2) skrev:
Wow, Nolan har da ikke høje tanker om det amerikanske publikum hvis han tror Inception er for intellektuel til dem.


Nu er det jo både det amerikanske publikum og verdenspublikummet, der gang på gang gør film som "Transformers 2" og "Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel" til store kassesucceser. "Hodja fra Pjort" er næsten mere intellektuel end mange af de film, som falder i det store publikums smag. Jeg forstår fuldt ud Nolans bekymring.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#17 PredatorX 12 år siden

OxxY (2) skrev:
Wow, Nolan har da ikke høje tanker om det amerikanske publikum hvis han tror Inception er for intellektuel til dem. Han får da skåret rimelig godt ud i pap hvad det handler om samtidig med han efterlader nok småting til at de virkelige fans kan bruge timer på at udforske universet. Det kunne da være rart hvis han rent faktisk havde lavet den en smule mere intellektuel og så droppet hele ski-action scenen, nøøøørj den var lang og tjente jo intet formål.


"Men jeg frygtede, at filmen ville blive fejlfortolket som værende alt for intellektuel eller hjernevridende."

Det er hvad han har udtalt. Han siger ikke at filmen er for intellektual til dem gør han?? Han udtaler at han frygtede filmen ville blive FEJLFORTOLKET. Ligesom du fejlfortolker en simpel udtalelse ;)

Nu viser historien desuden at film i den mere komplekse ende falder igennem i USA. Det behøver ikke være fordi de er dumme, men fordi deres smag er anderledes end f.eks Europa... Uanset hvordan du vender og drejer det, er Inception jo altså ikke American Pie vel?
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#18 Jonas Agersø 12 år siden

Hvad er det dog for noget fis at fyrer af, at Nolan vil malke filmen for penge - hvis i kendte Nolan bare lidt, ville i vide at han er ligeglad med penge, og lever utroligt simpelt. Ingen store biler og showbizz til ham, manden ejer ikke engang en mobiltelefon for god sake!

Han gør hvad han gør fordi han elsker det, og der burde da ikke herske tvivl om.
Chris har før udtalt at han har utallige ideer til Inception universet liggende, men som han ikke kunne bruge i filmen. Dem vil han gerne ud med, og derfor smider han den ide på bordet at det kunne ske i form af et spil.

Og så lige for at slå det yderligere fast, det vil ikke blive et spil baseret på filmen, men i stedet et spil baseret på universet, som vi f.eks har set det med de bedste af James Bond spillene på markedet. Mit bud er at hvis det her bliver til noget kommer der til at gå hvertfald 3 år.
Gravatar

#19 elwood 12 år siden

stedet et spil baseret på universet, som vi f.eks har set det med de bedste af James Bond spillene på markedet.

Den kommentar studser jeg lidt over, for lige med undtagelse af Everything or Nothing, så er det eneste james bond spil der er godt Golden Eye til N64, som netop er baseret på filmen, hvertfald talrige scener der er plukket direkte fra filmen.

Casino Royale som er det nyeste var noget være juks, COD i jakkesæt, med en flot men livløs Daniel Craig 3D Model.

Men ja jeg er enig på at det kun kan fungere, hvis det baseres på universet og ikke selve filmen, det åbner også op for en masse andre muligheder, hvorimod en film vil gøre det hele mere resrektivt.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#20 Kruse 12 år siden

#18: Kunne jeg ikke få Nolans telefonnummer? Det lader jo til at du kender Nolan personligt.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."

Skriv ny kommentar: