Christopher Nolans næste film kommer til at følge J. Robert Oppenheimer og hans rolle i skabelsen af atombomben under 2. verdenskrig, rapporterer Deadline.

Nolan var sidste år aktuel med sin længe ventede tidsforvrængende storfilm “Tenet”, der (bl.a. som konsekvens af Corona-pandemien) endte med at underpræstere for Warner Bros..

Nolan har indtil nu fulgt Warner Bros. igennem tykt og tyndt, men denne gang er han tilsyneladende åben for at arbejde sammen med andre studier. Ifølge Deadline har flere af de store produktionsselskaber fået hænderne i Nolans manuskript og snakker også med hans repræsentanter.

Læs også: “Christopher Nolan raser: HBO Max er den værste streamingtjeneste”

Det kan blive noget af et tab for Warner Bros., da Nolan næsten altid har været garanti for en box office-fest. Hans films samlede indtjening ligger over 30 mia. danske kroner verden over.

Nolan-veteranen Cillian Murphy (“Dunkirk”, “Inception”, “The Dark Knight”) er eftersigende involveret i projektet, selvom omfanget af hans rolle er uklart. Andre navne er indtil videre ikke tilkoblet projektet.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: