Christopher Nolan fortæller, at hans seneste film “Inception” i høj grad er inspireret af James Bond-filmene – ikke mindst pga. Bond-filmenes storstilede actionscener.

Samtidig er “Inception” blevet optaget i en lang række lande, deriblandt Morokko, Frankrig, Japan og Canada, hvilket også altid har været kendetegnende for Bond.

Se også: Vil publikum være for dumme til at forstå “Inception”?

Nolan afslører også, at han altid har været stor fan af figuren, og at han selv meget gerne vil stå bag kameraet på en 007-film:

”Jeg har elsket Bond-filmene, siden jeg var barn… De første Bond-film etablerer uendelige muligheder for den verden, de skaber. Jeg ville elske at lave en Bond-film.”

Det forventes dog, at Nolan som et af sine næste projekter i stedet atter kaster sig over en anden ikonisk figur med “Batman 3”. Og pga. de omfattende økonomiske problemer hos filmskabet, der står bag Bond, er det tvivlsomt, om en ny Bond-film overhovedet kommer på tegnebrættet inden for nærmeste fremtid.

Se også: MGM dræber James Bond?Vis kommentarer (50)
Gravatar

#31 The Dark Knight 11 år siden

Thomas Nielsen (24) skrev:
Ikke fordi jeg synes at Nolan skal gå fra den ene store franchise til den anden, men hvis han hver anden gang laver 'sit egent' som nu, så ville jeg finde det genialt at se ham stå bag en Bond-film......Han skulle naturligvis selv skrive historien sammen med brormand. Spielberg ville i sin tid (dengang han var på toppen af sine kreative evner), men måtte ikke. Tror desværre heller ikke vi får set Nolan stå bag en, men tanken gør mig våd i bukserne.


Exactly!
Minus det med bukserne :)

Lord Beef Jerky (22) skrev:
#20 Det ville nok kræve et par recasts undervejs så... Morgan Freeman lever nok ikke forevigt (den 6. film ville så komme ud i hvad? 2022?), og jeg har svært ved at forestille mig, at Bale har lyst til at fortsætte.


Jeg er sikker på at Nolans Casting evner kan finde på andet end Morgan Freeman, selvom det ville være ærgeligt hvis han stoppede. Bale synes jeg er en god Batman, men der har jeg igen tilled til Nolan.
Gravatar

#32 Hr. Nielsen 11 år siden

[email protected] (28) skrev:
Jeg ville ønske Nolan kom ham (Cambell) i forkøbet


Det lyder mig som en meningsløs pointe, når nu filmen i dine egne øjne er perfekt.....
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#33 RasmusFL 11 år siden

Nolan burde få en finger med i spillet på Spielberg-projektet 'Interstellar'. Et samarbejde mellem ham og den gode Steven ville være 'beyond this world'. Tænk Spielbergs fantasifulde fortælleglæde krydret med Nolans intense kant og CGI-sparsommelighed.

Jonathan Nolan er i øvrigt involveret i projektet, så måske det ikke engang er utænkeligt

#32 - enig med Thomas, også fordi filmen er så godt (fristes til at sige 'optimalt') instrueret på næsten alle fronter. Dens eneste problemer ligger for mig i manuskriptet, selvom de dårlig er værd at nævne.
Pvt. Witt: "You ever get lonely, sergent?" Sgt. Welsh: "Only around people"
Gravatar

#34 filmz-Claudius 11 år siden

The Dark Knight (20) skrev:
Jo hvis han fortsætter med at lave så gode Batman film ser jeg ikke hvorfor at han ikke skulle lave sin helt egen saga med Batman. Så længe han bare tager én film pause fra Batman som han har gjort indtil videre.


Hvis jeg husker rigtigt, så har Nolan antydet, at han ser Batman 3 som det sidste akt i sin Batman saga. Dermed har han ikke sagt, at han aldrig laver en Batman 4, men jeg har læst det som en undertone, at han måske ikke laver flere.

Jeg så gerne en del Batman film af de herrer Nolan og Bale, men som jeg tolker Nolan, har han ikke i sinde at lave flere end tre, mens Bale jo har sagt, at han ikke har lyst til at lave Batman, hvis Nolan ikke er med. Bale er på kontrakt til at lave tre Batman film. Men tilsammen er det et par faktorer, der giver mig indtryk af, at Batman 3 nok bliver afslutningen på Nolans Batman-serie.

En Batman 4 bliver så nok uden både Nolan og Bale, hvilket så ville lyde meget som Bourne eller Spider-Man og dermed antyde reboot :(
http://www.newsweek.com/2010/04/30/why-i-hate-3-d-and-you-should-too.html
Gravatar

#35 filmz-ab 11 år siden

Thomas Nielsen (32) skrev:
Det lyder mig som en meningsløs pointe, når nu filmen i dine egne øjne er perfekt


Det fatter jeg intet af. Tror du stadig misforstår mig. Jeg mener, at jeg blot ville ønske, at Nolan lavede Casino Royale, på den måde, som den netop blev lavet af Cambell. Jeg giver jo Cambell netop meget kredit her. For måden Cambell lavede den på, kunne godt ligne noget Nolan ville ha gjort på samme måde. Og nu hvor Nolan elsker Bond, så ville denne ha' været perfekt på hans CV.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#36 Hr. Nielsen 11 år siden

#35 Nope, misforstår dig ikke, synes blot det er en meningsløs pointe:)
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#37 filmz-ab 11 år siden

#36

tjah - den må du også om. Men så ryger du bare på min ignore-liste, og når dagen er omme, så vil 90% af brugerne ha dig på den liste :-)
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#38 Hr. Nielsen 11 år siden

Pis:-D
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#39 filmz-Bruce 11 år siden

#37
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#40 Lord Beef Jerky 11 år siden

RasmusFL (33) skrev:
Nolan burde få en finger med i spillet på Spielberg-projektet 'Interstellar'. Et samarbejde mellem ham og den gode Steven ville være 'beyond this world'. Tænk Spielbergs fantasifulde fortælleglæde krydret med Nolans intense kant og CGI-sparsommelighed.


Jeg kunne lave dette om til:

Nolan burde få en finger med i spillet på Spielberg-projektet 'Interstellar'. Et samarbejde mellem ham og den gode Steven ville være 'beyond this world'. Tænk Nolans fantasifulde fortælleglæde krydret med Nolans intense kant og CGI-sparsommelighed.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"

Skriv ny kommentar: