Christopher Nolan fortæller, at hans seneste film “Inception” i høj grad er inspireret af James Bond-filmene – ikke mindst pga. Bond-filmenes storstilede actionscener.

Samtidig er “Inception” blevet optaget i en lang række lande, deriblandt Morokko, Frankrig, Japan og Canada, hvilket også altid har været kendetegnende for Bond.

Se også: Vil publikum være for dumme til at forstå “Inception”?

Nolan afslører også, at han altid har været stor fan af figuren, og at han selv meget gerne vil stå bag kameraet på en 007-film:

”Jeg har elsket Bond-filmene, siden jeg var barn… De første Bond-film etablerer uendelige muligheder for den verden, de skaber. Jeg ville elske at lave en Bond-film.”

Det forventes dog, at Nolan som et af sine næste projekter i stedet atter kaster sig over en anden ikonisk figur med “Batman 3”. Og pga. de omfattende økonomiske problemer hos filmskabet, der står bag Bond, er det tvivlsomt, om en ny Bond-film overhovedet kommer på tegnebrættet inden for nærmeste fremtid.

Se også: MGM dræber James Bond?Vis kommentarer (50)
Gravatar

#41 filmz-Claudius 11 år siden

#40

Ved ikke. I tror ikke, der kunne blive for mange kokke?


http://www.newsweek.com/2010/04/30/why-i-hate-3-d-and-you-should-too.html
Gravatar

#42 RasmusFL 11 år siden

#41. Ikke i dette tilfælde. Tror de to kunne udvikle stor indbyrdes forståelse og skabe, ja, en drømmefilm. Så længe Lucas ikke køber sig ind i løjerne på en milliardcheck.
Pvt. Witt: "You ever get lonely, sergent?" Sgt. Welsh: "Only around people"
Gravatar

#43 Riqon 11 år siden

The Dark Knight (31) skrev:
Bale synes jeg er en god Batman


Gør han det? Der kan man bare se ... :P
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#44 Batsy 11 år siden

31# Well hate to disapoint you! Men keaton, Clonney connery, og adam west og klimer syndes jeg en god batman!!! :D
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#45 filmz-Claudius 11 år siden

#42

Måske. Personligt må jeg sige, at jeg heller ser dem lave film efter hver deres vision. Jeg synes, vi risikerer at gå glip af for gode film, hvis to så dygtige instruktører begrænser sig til blot et projekt.
http://www.newsweek.com/2010/04/30/why-i-hate-3-d-and-you-should-too.html
Gravatar

#46 KEiZ 11 år siden

Lav noget andet istedet, Nolan er en super historie fortæller der må da være 1000 vis af bedre historie at fortælle end 007, tag fx. inception, alt tyder på den helt fantastisk, så spar kræfterne og lav noget andet.

Forresten tror jeg at, denne nyhed stammer fra en masse interveiw han har lavet i forbindelse med inception hvor alle køre på at det er james bond på piller. eller nolands james bond og her siger han at den altid har været en stor kilde til inspiration, men tror sku ikke han som sådan drømmer om at lave en james bond film.

Tror bare det er medierne der øjner at den store reboot mester skal tage fat på noget andet fedt og lave det Dark knight fedt :-)
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#47 elwood 11 år siden

[url= Dark Knight er for sej![/url]
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#48 The Dark Knight 11 år siden

#34 Ja desværre kun 3 film
Men han kunne stadig fortsætte med stor succes.
Gravatar

#49 Batsy 11 år siden

47# Enig :D,
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#50 SuckMyUnit 11 år siden

Kan ikke forestille mig Nolan stå bag en James Bond film. Han er klart på min top 5 over instruktøre, men efter min mening, er han alt for nytænkende til at lave en 'opfølger' af en anden instruktør. Så med mindre man overvejer et reboot af 007, hvor man jo kunne håbe på en tilbagevending af den gamle 007-ånd, så ser jeg ikke meget succes. Specielt taget i betragtning hvordan det sidste forsøg på at lave en 'ny' James Bond(Daniel Craig) gik..

Nolan er fantastisk, men skal holde sig til sine egne projekter. Batman var noget andet, for de gamle film havde ligesom haft det liv de fortjente.

Skriv ny kommentar: