Claire Danes og canadiske James Tupper er blevet castet i filmen “Me and Orson Welles”, der har Zac Efron i hovedrollen og instrueres af Richard Linklater.

Filmen følger Richard Samuels (Efron), en 17-årig high school-elev, der i 1937 møder Orson Welles udenfor Mercury Theatre i New York og får en lille rolle i Welles’ teateropsætning af “Julius Cæsar”, som var den produktion, der sendte Welles mod toppen. Samuels lærer i den efterfølgende uge en ting eller to om kærlighed og livet.

James Tupper skal spille skuespilleren Joseph Cotten, der fik sit gennembrud i Orson Welles-filmene “Citizen Kane” og “The Magnificent Ambersons” – og desuden spillede overfor Welles i “The Third Man”.

Orson Welles bliver spillet af debutanten Christian McKay, og Ben Chaplin (“Thin Red Line”, “Birthday Girl”) spiller den engelske film- og teaterskuespiller George Coulouris.

Manuskriptet er skrevet af Holly Gent Palmo og Vincent Palmo Jr. efter Robert Kaplows bestseller af samme navn.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 rockysds 15 år siden

Jeg er ikke helt glad for det faktum, at Zac Efron er i hovedrollen, men håber da, han kan overraske. Claire Danes er dog et stort plus i min bog. Dejligt at se hende igen.

Det vigtigste er dog, at det er en af mine yndlingsinstruktører, der står bag, og så om Orson Welles, kind of. Den skal sikkert ses.
There was no bullshit, no arty pretensions. "Doug," he'd say when we were doing Written on the Wind, "Give me some bosom."
Gravatar

#2 wimmie 15 år siden

Og hvad skal Claire Danes så spille...?
Lyder ellers interessant - især at de har fundet en ukendt til rollen som Orson Welles synes jeg er godt :)
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”

Skriv ny kommentar: