Filmskaberen Zack Snyder kan på den officielle hjemmeside for sin filmatisering af “Watchmen” fremvise de første figurbilleder af nogle af de vigtigste personer i filmen, der bygger over Alan Moores og Dave Gibbons berømte tegneseriefortælling “Vogterne” fra 1986.

Blandt billederne finder man Matthew Goode som Ozymandias, Malin Akerman som Silk Spectre, Patrick Wilson som Natuglen, Jackie Earle Haley som Rorschach samt Jeffrey Dean Morgan som den cigarrygende selvtægtsmand Komikeren, hvis mystiske dødsfald sætter gang i hele plottet. Filmen udspiller sig i et alternativt 1985, hvor en lov er blevet vedtaget mod kostumeklædte helte, der indtil da ellers har været en del af hverdagens samfund i USA.

Da Komikeren bliver fundet myrdet, kommer den afdankede, men målfaste maskerede forbryderbekæmper Rorschach på sporet af et komplot om at dræbe og miskreditere alle pensionerede og nutidens superhelte. Da han slår sig sammen med sin tidligere gruppe af udklædte lovhåndhævere – en samling tilbagetrukne superhelte, hvoraf kun én har deciderede superkræfter – får Rorschach øjnene op for en omfattende sammensværgelse med bånd til deres fælles fortid og katastrofale følger for fremtiden. Deres mission er at vogte over menneskeheden… men hvem vogter over vogterne?

På rollelisten finder man desuden bl.a. Billy Crudup som den blålige Dr. Manhattan. Filmen er sat til at ramme de amerikanske biografer 6. marts, 2009.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 rockysds 13 år siden

Jeg er ikke rigtig vild med udseendet af dem, Rorschach og til dels Night Owl (da han jo er Batman-inspiret) undtaget. Det kan dog sagtens være, at det fungerer bedre i filmen. Måske er jeg for puritansk, da jeg jo elsker tegneserien, og enhver filmatisering af den sandsynligvis vil blive dømt: "ikke god nok" ift. kildematerialet.

Jeg er dog stadig meget spændt og skal helt sikkert ind og se filmen, når den kommer, da min nysgerrighed er for stor.
There was no bullshit, no arty pretensions. "Doug," he'd say when we were doing Written on the Wind, "Give me some bosom."
Gravatar

#2 Benway 13 år siden

Det virker også umiddelbart lidt uimponerende på mig, men nu må vi se hvordan det virker i selve filmen. Rorschach ser dog lovende ud. Trenchcoats er og bliver seje. :)
"Here I was born, and there I died. It was only a moment for you; you took no notice."
Gravatar

#3 Saenjaina 13 år siden

De billeder virker så groft manipuleret, at jeg langt fra tror de giver et fair indtryk af hvordan figurerne vil fremstå live.
Gravatar

#4 filmz-Kadann 13 år siden

"Komikeren".. brr!

Hvorfor ikke bruge de danske navne, eller de engelske konsekvent, frem for at skifte mellem dem i nyheden?
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#5 filmz-khelben 13 år siden

Er Dr. Manhatten ikke med i denne film?
Gravatar

#6 filmz-Kadann 13 år siden

#5 -

Nederst i nyheden:

"På rollelisten finder man desuden bl.a. Billy Crudup som den blålige Dr. Manhattan."
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#7 evermind 13 år siden

Afvigende fra kildematerialet eller groft manipulerede ... Jeg kan ikke lade være med at føle en lille kildren i maven. Også selv om jeg stadig er ængstelig ved dette projekt. Sådan havde jeg det også med billedet af Rorschach, der griller politimanden; jeg er på én gang spændt og urolig.
"nå jeg er i biffen så er der alt tid en der skal sparke i det sæd jeg sidder i"
Gravatar

#8 x marks the spot 13 år siden

Det kan vel næppe gå galt i Zack Snyder's hænder. Han har da gjort det ret overbevisende indtil videre med "Dawn of the Dead" og "300".
Jeg glæder mig ihvertfald over at projektet ikke faldt i hænderne på f.eks. Joel Schumacher... Yikes!!!
"Do, or do not. There is no try".
Gravatar

#9 El vez 13 år siden

Arh.. 300 var næppe mere end middelmådig, men du har ret i at han slap okay fra DOTD.
"I wonder if a little rum could get this back on its feet."
Gravatar

#10 filmz-BrotherJack 13 år siden

#8
Billederne ligner ellers noget Schumacher kunne have haft fingrene i :)

Skriv ny kommentar: