Cold Pursuit dansk premiere Liam Neeson shitstorm racisme / Filmz.dk

“Cold Pursuit”-distributør udtaler sig om dansk Liam Neeson-premiere


Liam Neeson-shitstorm får i første omgang ingen konsekvenser for dansk premiere på “Cold Pursuit”.

Han er blevet anklaget for racisme efter udtalelser om hævntanker for 40 år siden. Det fik New York-arrangørerne af premieren på Liam Neesons “Cold Pursuit” til at droppe den røde løber – læs om det her.

Men Liam Neesons udtalelser får umiddelbart ingen konsekvenser for det danske biograf-publikum:

”Vi følger situationen, men umiddelbart får sagen ingen konsekvenser for den danske biograf-premiere,” siger Frederik Juul, der er Head of Theatrical Distribution i Danmark hos SF Studios, til Filmz.

“Cold Pursuit” får dansk premiere d. 28. februar.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Johnny42 1 år siden

Tja endnu engang er dårlig omtale bedre end ingen omtale. I første omgang var dette en film jeg ikke er interesseret i, måske se den når den kommer på Netflix, men efter omtalen kan det være jeg alligevel tjekker den ud i biografen.

Men angående sagen, så virker det til man ikke må udtale sig om noget mere, og heller ikke gøre sig overvejelser og blive klogere. Han siger jo NETOP han havde de tanker på et tidspunkt og at han HAR LÆRT af det og at han IKKE ville gøre det i dag.
Gravatar

#2 Mejse 1 år siden

#1 for dig måske :D tror folkene bag filmen ville foretrække ingen omtale, og rød løber event over dårlig omtale, og Johnny 42 biograf billet :P

men ja er enig.

Skriv ny kommentar: