Colin Farrell og Keira Knightley skal spille hovedrollerne i krimidramaet “London Boulevard”, som vil blive instruktørdebuten for manuskriptforfatteren William Monahan, der vandt en Oscar for manuskriptet til “The Departed” og bl.a. også har skrevet manuskripterne til Ridley Scotts “Kingdom of Heaven og “Body of Lies”.

Filmen bygger på en roman af Ken Bruen og omhandler en kriminel fra det sydlige London, spillet af Farrell, der efter et endt fængselsophold forsøger at droppe gangsterlivet ved at blive handyman for en ung skuespillerinde, der forsøger at leve fjernet fra offentligheden.

Farrell har netop vundet en Golden Globe for “In Bruges”, og han vil næste gang kunne ses i “Pride and Glory”, der får dansk premiere i februar. Knightley vil man også snart kunne se på det store lærred, når “The Duchess” får premiere til april.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Tylerdurden 15 år siden

Underligt billed af Colin Farrel. Det ligner at hans hår er sat på fra et andet billed.
You stay classy, San Diego. I'm Ron Burgundy?
Gravatar

#2 knekker 15 år siden

Sad lige og så Streets of Glory med ham her forleden, og jeg må nok sige jeg har ondt af hans enorm tæt beplantet skæg der danner en grøn plamage om hans mund, selv når han er helt tæt barberet.
[i]filmz.dk - stedet hvor selvudnævnte film eksperter sammen, elsker at tude og brokke sig over Hollywood Block Buster film [/i]
Gravatar

#3 filmz-jonasgr 15 år siden

Det er da en af Nicolas Cage's gamle frisurer. Der er nok nogle som er blevet retro.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#4 Christian Voldborg 15 år siden

William Monahan er super fed!
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#5 Christian Voldborg 15 år siden

Ups... Det var ikke sådan ment...
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...

Skriv ny kommentar: