Stort læk af concept art viser scener fra Colin Trevorrows droppede “Star Wars: Duel of the Fates”.

Tidligere på ugen blev manuskriptet lækket til den fyrede Colin Trevorrows bud på “Star Wars: Episode IX”, der skulle have haft titlen “Duel of the Fates”.

Nu er en række concept arts fra “Duel of the Fates” også blevet lækket.

Her er Kylo Ren i centrum som skurken, der både har fanget Finn og Chewbacca, men der er også kig på Rey, der har vendt sig til den mørke side.

I 2017 blev Colin Trevorrow dog fyret og erstattet med “The Force Awakens”-instruktør J. J. Abrams, der i stedet lavede “The Rise of Skywalker”.

Læs også ‘Flere kilder bekræfter: Fyret Star Wars-instruktørs manuskript lækket‘.

Retd950q o

Chv7hbza o

Hcvhahoi o

Wme5lhif o

Eg3qvi3e o

Xhtifgha o

2omwlpnv o

2ijydiip o

Cjubdtsn o

Syv8u2a4 o

Tbjnxka0 o

Pky3deb3 o


Vis kommentarer (18)
Gravatar

#1 Gridlock 1 måned siden

En fin lille what if.
Dog fra hvad jeg har forstået hvad der fik Colin Trevorrow til og forlade projektet, var at Kathleen Kennedy nægtede og ændre på TLJ.
Hvilke ville sige at hans manuskript var ubrugeligt da Carrie Fisher skulle ha spillet en større rolle i det.
Siden hun dog døde et år inden premieren på TLJ, virkede det ikke.
Det kunne dog ha været redet ved og skifte Leia ud med Luke istedet... omskriv TLJ en smugle, så Leia dør og Luke overlever..
Men nej det ville Kathleen Kennedy ikke være med til... og så endte det med at Colin Trevorrow valgte og forlade projektet og vi fik TROS istedet...

Gravatar

#2 Mads47 1 måned siden

Jeg elsker concept art, jeg håber da at nogle af disse billeder også er at finde i The Art of Rise of Skywalker bogen når den kommer ud, glæder mig til at eje den.

#1 Jeg tror ikke det er det, fordi Colin havde læst Rians manuskript og havde faktisk bygget meget af Duel of Fates på både TFA og TLJ. Det kan man nemlig nemt se hvordan filmen ville udspille sig, Colider's Rule of Two har lavet en 1 time og 30 min gennemgang af Duel of Fates.

Her kan man se den originale plan for hele trilogien, men desværre afhang Duel of Fates af Carrie Fisher. Hun døde 11 dage efter det leaked manuskript var færdigt.

Noget andet man skal huske at Kathleen er gift med Frank Marshall som var producere på Jurassic World for Colin. Han er også producer på Jurassic World 3, som Colin igen instruere. Jeg tror simpelthen ikke det var på grund af en personlig konflikt der fik ham til at forlade projektet. Men deltvist på grund af Carries død, dog finder vi nok aldrig ud af hvad der forgik.
Gravatar

#3 Gridlock 1 måned siden

#2 jo vidst det afhang meget af Carrie Fisher, dog kunne det være redet med en lettere omskrivning hvor Mark Hamill´s luke Skywalker overtog noget af det som Leia originalt skulle ha gjort.

Men det ville ha krævet at der blev ændret i TLJ så Luke overlevede og ikke døde.
Hvilke det ikke gjorde.

Og CGI Leia er endnu ikke så god at man ikke ville kunne se langt væk at det var CGI.
Gravatar

#4 Johnny42 1 måned siden

Jeg ved ikke lige hvem der lækker dette, hvorfor det bliver lækket og hvad vi skal bruge det til. Ud fra det jeg har læst, så virker det til der skulle presses endnu mere ind i Trevorrows film end der var i TROS, som jeg synes var fint pacet. Hvis man ikke fangede det hele første gang må man jo se den igen.

Men v7 fik hvad vi fik og hvordan Trevorrow havde tænkt sig det er fuldstændig ligegyldigt.
Gravatar

#5 Mads47 1 måned siden

#4 Det er jeg nu ikke enig om hvorvidt det er ligegyldigt, jeg synes det giver en vigtig viden ind i hvordan trilogien originalt var udtænkt og hvorfor den blev som den blev. Jeg kunne godt tænke mig at se en what if comic ang. Duels of Fate. Ligesom Lucas orginale script blev lavet om til en bog og en comic serie.

Jeg synes bare det er med til at berige min viden ang. hvordan de har lavet filmene.
Gravatar

#6 Gridlock 1 måned siden

#5 Hvis jeg kunne vælge ville jeg hellere ha enten et lydspil (med professionelle voice actors ala hvad Big finish gør med Doctor Who) eller en animationfilm af manuskriptet.
Gravatar

#7 Mads47 1 måned siden

#6 Jeg har nydt godt af The Star Wars som er en comic version af Lucas orginale manuskript af Star Wars aka. Star Wars: A New Hope.

Så det vil jeg gerne se mere af, har dog aldrig fået læst Star Wars Infinities, hvor det ikke lykkes Luke at sprænge the Death Star og hvor han så sener dør på Hoth. Istedet må Leia udfylde hans rolle.
Gravatar

#8 Reborn Sith 1 måned siden

#6 Det lyder spændende, hvordan finder jeg det?
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#9 Mads47 1 måned siden

#8 Hvilken en? The Star Wars eller Infinities ? Men jeg kunne forestille mig at de kan købes via faraos cigarer. Eller måske lånes via bibliotek.
Gravatar

#10 Reborn Sith 1 måned siden

#9 Begge to. Kan se de har en butik i Århus, ser ud til at være en dejlig butik.
It's all good man. Saul Goodman

Skriv ny kommentar: