Filmz’ tre PIXperter – Andreas Holck Høeg-Petersen, Nadia Parbo og Johnny Vinther Jensen – fortsætter deres dybdeborende artikelserie om årets CPH PIX-filmfestival.

Festivalens ottende dag, den 18. april, stod i James Francos tegn. Den Oscar-nominerede skuespiller var omdrejningspunktet i hele to af dagens festivalfilm, og som selverklæret Franco-superfan drog Nadia naturligvis prompte i biografen for at finde ud af, om filmene var værd at skrive (hjem) om.

Derudover fik en anden af dagens filmoplevelser Johnny til at græde, mens Andreas havde en anderledes trist oplevelse, da hans sidemand i Cinemateket blev ved med at le som en galning. Du kan selvsagt læse meget mere om de to hændelser og dagens mange andre oplevelser i den seneste PIXpert-artikel!

Klik her for at læse dagens rapport fra vores kyndige PIXperter!Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 jannie dahl astrup 10 år siden

I starten var projektet tiltænkt Catherine Deneuve, der skulle genspille sine scener fra Roman Polanskis gyserklassiker "Chok". Men hvor Catherine Deneuve ganske rigtigt er en interessant skuespillerinde, har James Franco noget ubeskriveligt... en gemt humoristisk tilgang og et nærvær, der er svært at beskrive. Han kan bære sådan et projekt på sine skuldre. Det er der kun få andre, der kan.

Holder til enhver tid på, at Deneuve overgår, ja, alle! Selv søde Franco ;-)
Boris Lermontov: Why do you want to dance? Vicky Page: Why do you want to live?

Skriv ny kommentar: