Electronic Arts’ populære hitvideospil “Dead Space” er på vej til at blive omsat til en science fiction horrorfilm med D.J. Caruso (“Eagle Eye”, “Disturbia”) som instruktør.

EA og Caruso, som også fungerer som producere på projektet, har hørt på indgangsvinkler fra mulige manuskriptforfattere, og når de har hyret en forfatter, vil de rykke fremad med filmen hos et filmselskab, hvilket formentlig vil ske i september.

“Dead Space” udspiller sig i det ydre rum i det 26. århundrede, hvor et nødsignal fra et mineskib bliver opfanget af en ingeniør, som finder fartøjet – og erfarer, at det er inficeret med skrækkelige væsner, som viser sig at være lig, der er blevet reanimeret af en udenjordisk virus.

EA udsendte spillet i 2008 og arbejder på hele to opfølgere. “Dead Space” er allerede blevet omsat til en animeret prequelfilm, “Dead Space: Downfall”, der udkom på dvd og Blu-ray sidste år.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Inn0c 13 år siden

nu har jeg ikke selv spillet det, men er det ikke noget med at hele spillet foregår uden tyngdekraft?
lyder til at blive en dyr omgang at lave den film
Gravatar

#2 Spanner 13 år siden

Der er tyngdekraft i det meste af spillet og i tegnefilmen
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem
Gravatar

#3 thomasegebaek 13 år siden

Spillet er skide fedt, men historien er en tynd aliens klon... synes ikke umiddelbart den fortjener en film :/
Gravatar

#4 zionic 13 år siden

Check Event Horizon, næsten samme film/spil.
Gravatar

#5 holddakæft 13 år siden

#4 Event Horizon er en rigtig fed film!... men hvad er det for et spil??
Elsker også Dead Space, blev virkelig overrasket da jeg spillede det og så er der mange gode BØH! øjeblikke i spillet :-D
Gravatar

#6 bnm 13 år siden

"tyngdekraft" -> magnetstøvler iirc.

Event Horizon er nok det tætteste man kommer på en prequel til en Warhammer 40.000 film - Dead Space er mere en "The Thing" fortsættelse langt ude i fremtiden :)
Gravatar

#7 Chrisenry 13 år siden

Jeg har haft det spil liggende i et stykke tid efter at jeg fik fat i det billigt, men jeg samler stadig mod til rent faktisk at spille det:)
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."
Gravatar

#8 the_paki_don 13 år siden

Et af mine absolut yndlingsspil. Men jeg synes, at det der gjorde det unikt som spil, måske vil være mærkeligt på film... Det at man skal skyde lemmerne af monstrene i stedet for de traditionelle "skyd hovedet og det dør". Grafikken i spillet var fantastisk og lyden i særklasse... Men om det ville være en god film? Det ved jeg virkelig ikke. Kan ikke se sammenligningen med Event Horizon. Dog godt med Aliens.

Skriv ny kommentar: