Så er trailerne klar til de nye japanske fortolkninger af Marvel-heltene “Iron Man” og “Wolverine”, to anime-serier udviklet specielt til det japanske marked med en ny indgangsvinkel på de berømte figurer.

Traileren til “Wolverine: The Anime”, der byder på et noget alternativt design for den barske Logan, kan ses her, men traileren til “Iron Man: The Anime” kan opleves her

Serierne, som er udviklet i et samarbejde mellem Marvel og det hyldede japanske animationsselskab Madhouse, er de to første ud af i alt fire planlagte serier, der hver især vil være nye fortolkninger af det populære Marvel-univers, der kan afspejle japansk kultur og derved skabe et parallelt univers for tegneseriegiganten

Japanske Madhouse blev grundlagt i 1972 og blandt deres stab af animationstalenter finder man bl.a. Yoshiaki Kawajiri (“Vampire Hunter D”) og Satoshi Kon (“Paprika”, “Perfect Blue”). Selskabet står desuden bag succeser som “Ninja Scroll”, “Tokyo Godfathers”, “Death Note” og “Metropolis”. De har også bidraget med animation til “The Animatrix” og “Batman: Gotham Knight”.

“Iron Man: The Anime” og “Wolverine: The Anime”, der begge vil være på i alt 12 episoder, vil få premiere på japansk tv i foråret i 2010.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Nukleon 14 år siden

Iron Man traileren ser mest lovende ud, bortset fra den temmelig kedelige Captain Harlock-esque skurk og den obligatoriske love interest.

Wolverine derimod ser forfærdelig ud. Tårnhøj prettyface gut med en 2 meter lang mullet. Rosinen i pølseenden er kabukilyden til sidst, virker lidt som om at Marvel bare har bedt dem om at proppe so meget "Japan" ind i det som overhovedet muligt.
Gravatar

#2 MOVIE1000 14 år siden

nej nej nej. det kommer sku ikke til at virke på mig. er det det Japanerne vil have. kunne godt lide iron man traileren indtil ham kaptajnen forvandler sig.
det er sidste gang jeg ser noget til den serie.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#3 filmzkim 14 år siden

Fuck Wolverine en smule mere op altså! :s
Gravatar

#4 bnm 14 år siden

#2: Nej det er ikke det "japanerne vil have". Klap nu lige hesten med generaliseringerne. Hvis noget kan den her Wolverine anime anklages for at være et plagiat af Ninja Scroll som blev et stort hit i vesten, mesten dels fordi det var en ultra voldelig tegnefilm dengang den slags var noget nyt og ukendt. Og mon ikke også forklaringen skal findes i at Madhouse også tegnede Ninja Scroll dengang tilbage i de tidlige 90'ere.

Wolverine's karakter design er forfærdeligt. "Japanere" kan sagtens gøre det bedre. Se f.eks. Tsutomu Nihei's fortolkning af Wolverine karakteren, som blev brugt i en 5-delt special Wolverine: Snikt! også udgivet af Marvel Comics.
Gravatar

#5 Riqon 14 år siden

Jeg forstår ikke helt fidusen i at basere noget helt nyt på noget gammelt, som man alligevel ikke kan genkende i det nye. Wolverine virker ikke til at have ret meget med Wolverine at gøre, bortset fra metalkløerne altså. Dér var Ironman noget mere genkendelig i sin rødgule gadgetproppede flyverdragt. Well, man skal aldrig sige aldrig.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#6 MeanSeal 14 år siden

Uhhhhh... Ironman bliver kanon... næste gang ska vi se Batman i anime (Batman Gotham Knight, var så geniel, men alt for hurtigt overstået. Episoderne burde have været noget længere)

Jeg glæder mig som et barn...
Gravatar

#7 Highland Park 14 år siden

Mht. nyhedsteksten og de nyoprettede filmopslag, så er "Tokyo Godfathers" også instrueret af Satoshi Kon.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#8 the_paki_don 14 år siden

Wolverine så horribelt ud. Wolverine er et dyr, ikke en dukke med langt hår. Iron Man så lidt godt ud... Men kunne ikke lide kaptajn karakteren. Og pigen med det grønne hår... What?
Gravatar

#9 Takeshi_K 14 år siden

I skal lige vide, at de "trailere" er det ensbetydende med at dette er noget man kan forvente i serien. Jeg er medlem af den her anime community og jeg citerer:

"I need to clarify something: those are only test animations. Those are NOT actual trailers.
They are meant to showcase the design and style(so Wolverine will probably still have the fabulous mullet in final work), but have nothing to do with the actual content.

About Iron Man:

Quote from: Warren Ellis
Note test animation: it’s intended to show off the style of the piece only. Nothing in here reflects the actual content, just the design and the aesthetic and the animation. The only character in this piece that is in the actual series is Iron Man himself, okay?"

Så der er stadig håb, folkens, for noget ordentligt underholdning.
"But it's not who you are underneath, it's what you *do* that defines you." (Rachel Dawes from Batman Begins)

Skriv ny kommentar: