Den britiske skuespiller Daniel Kaluuya har været nødt til at bakke ud af MCU’s “Black Panther: Wakanda Forever”, fordi opfølgeren støder sammen med Jordan Peeles “Nope”.

Det har The Hollywood Reporter bekræftet. Rotten Tomatoes rapporterede nyheden først.

Kaluuya, der snart kan ses på det hvide lærred i forbindelse med Jordan Peele-thrilleren “Nope”, spillede karakteren W’Kabi i “Black Panther” – bedste ven til T’Challa/Black Panther (spillet af Chadwick Boseman) og ægtefælle til Okoye (spillet af Danai Gurira), hvoraf sidstnævnte forventes at vende tilbage til efterfølgeren.

Optagelserne til superheltefilmen har været plaget af flere tilbageslag. Først og fremmest døde filmens stjerne, Chadwick Boseman, til tyktarmskræft tilbage i august 2020. Filmen blev yderligere forsinket af COVID-19-pandemien, hvor en håndfuld af skuespillerne testede positive på settet. Derudover blev Letitia Wright (der spiller karakteren Shuri) skadet under en optagelse til filmen, hvorefter hun måtte undværes på settet, indtil hun var på benene igen.

“Black Panther: Wakanda Forever” er fortsat dateret til at få biografpremiere den 11. november 2022 i USA.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: