42 lande er nu forpligtet til at blokere pirat-sites – Danmark fører an.

Det er Motion Picture Association Canada, der nu afslører hvilke lande, der gør særligt meget i kampen imod netpirater, skriver Torrentfreak.

Her fremhæves Portugal, Italien, Storbritannien og Danmark som de lande, der gør mest for at blokere sites, der overtræder copyright.

Således har Danmark blokeret 71 websites og hele 797 domæner.

Senest opgav et af verdens største netpirat-sites med navnet 123movies og lukkede ned for de ulovlige aktiviteter. Sandsynligvis på grund af det øgede pres fra myndighederne.


Vis kommentarer (24)
Gravatar

#11 Gorman 1 år siden

# 10 jeg er meget enig i argumentet om at det er irriterende og mærkeligt, at vi ikke kan få lov til at købe og streame alt det materiale der findes. Det er bare ikke et argument for at det derfor er ok at streame og downloade ulovligt.
Måske var en løsning i stedet at jer der virkelig brænder herfor, gør det til jeres mission eller levebrød at prøve at fixe det og udbyde det lovligt selv.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#12 Justin 1 år siden

#11
Hvis ingen at de danske streaming tjenester har det tager jeg det er fordi producenten ikke ønsker at sælge det

Laserdisken prøvede at fixe det
Det gik ikke godt
http://www.laserdisken.dk/html/dyn-html/retssag0.d...
Gravatar

#13 Blandet Landhandel 1 år siden

Alle tidligere sæsoner kan i øvrigt købes helt lovligt på diverse hjemmesider. Hvis man ikke kan vente 12 mdr med at se det allernyeste afsnit af sin yndligsserie, er der naturligvis UDELUKKENDE to valg - man kan streame det ulovligt eller skyde sig selv i hovedet. Der er absolut INGEN anden mulighed her.
Gravatar

#14 Mejse 1 år siden

#12 men det er jo bare dumt, producenten vil altid gerne sælge, hvis der er nogen der byder det rigtige.
Gravatar

#15 Justin 1 år siden

#12
Ja det er dumt

Gad vide om Normal begynder at også paralimporterer Film og Serier ?
Gravatar

#16 Mejse 1 år siden

#15 spin spin spin du ved jo godt jeg mente at den måde du tager det på er dum, og åbenlys forkert, faktisk så forkert, at hvis det var rigtigt var de jo gået konkurs for længst, for det er det der sker for firmaer der har et produkt de ikke vil sælge.
Gravatar

#17 Justin 1 år siden

#16
Har du set linket i #12 ?
Gravatar

#18 Mejse 1 år siden

#17 ja da, men hvad det kan bruges til aner jeg ikke.
Gravatar

#19 Justin 1 år siden

#18
At det modbeviser dit udsagn om at producenten gerne vil sælge

Gravatar

#20 Mejse 1 år siden

#18 aha hvordan er det så lige det gør det ? det beviser da lige netop at de gerne vil, så længe de nødvendige aftaler er på plads, hvilket de jo ikke var.

som sagt, de vil hellere end gerne sælge, de vil bare have de penge som de mener salget er værd, og ikke luskede metoder.....at det er irriterende, og ikke altid som man vil have det kan jeg sagtens se, men at sige de ikke vil sælge, er lidt som at sige at man ikke vil have sex bare fordi man ikke har sex med alle, ret dumt :)

Skriv ny kommentar: