42 lande er nu forpligtet til at blokere pirat-sites – Danmark fører an.

Det er Motion Picture Association Canada, der nu afslører hvilke lande, der gør særligt meget i kampen imod netpirater, skriver Torrentfreak.

Her fremhæves Portugal, Italien, Storbritannien og Danmark som de lande, der gør mest for at blokere sites, der overtræder copyright.

Således har Danmark blokeret 71 websites og hele 797 domæner.

Senest opgav et af verdens største netpirat-sites med navnet 123movies og lukkede ned for de ulovlige aktiviteter. Sandsynligvis på grund af det øgede pres fra myndighederne.


Vis kommentarer (24)
Gravatar

#21 Justin 1 år siden

#20
Dit Argument om at producenten gerne vil sælge er blevet modbevist, har du andre argumenter ?

Gravatar

#22 Mejse 1 år siden

#21 det er jo ikke blevet modbevist, ikke engang tilnærmelsesvis, det eneste du har vist er at en butik (som jeg selv brugte jævnligt) solgte film, de ikke havde lov til at sælge, fordi at ingen havde kontaktet producenterne og lavet en aftale om at distribuerer dem i dk....det er altså ikke svært at forstå...tror altså du skal have kigget på hvad modbevist er....kom med folk der siger, de har prøvet at lave en aftale med producenterne, som kategoriske nægtede at sælge deres film, så har du modbevist det, det her er jo bare bevis på du ikke ved hvad modbevist betyder.....har du andre modbeviser ?
Gravatar

#23 Justin 1 år siden

#22
Altså ikke flere argumenter
Ok
Gravatar

#24 Mejse 1 år siden

#23 altså ikke flere "beviser" ok

håber virkelig ikke du har planer om at blive advokat :P

Skriv ny kommentar: