Nordisk Film Biografer sætter et loft på antal bookninger i deres danske biografer for at efterleve anbefalingerne om covid-19 i Danmark.

Statsminister Mette Frederiksen og den danske regering opfordrer nu til at udskyde eller aflyse alle arrangementer med mere end 1.000 gæster i resten af marts.

Flere danske biografer har dog på tværs af sale plads til mere end 1.000 gæster på samme tidspunkt. Det gælder ikke mindst hos Danmarks suverænt største biografkæde, Nordisk Film Biografer.

Palads i København har plads til 2.100 gæster fordelt på biografens 20 sale, imens hovedstadens Imperial-biograf har plads til lige omkring de 1.000 gæster.

Det får nu Nordisk Film Biografer til at indføre et nyt loft på antal bookninger, så man aldrig kommer i nærheden af grænsen på de 1.000 gæster på samme tid:

”Vi følger myndighedernes anbefalinger meget tæt og sikrer, at vi ikke kommer over 1.000 gæster på samme tid i vores biografer,” siger Nordisk Film Biografer-direktør Casper Bonavent til Filmz.

Bonavent tilføjer, at diskussionen aktuelt er teoretisk, da biografmarkedet er presset af blandt andet frygten for coronavirus, som senest fik MGM til at udskyde “No Time to Die” til november.

Læs også ‘Coronavirus truer verdens største filmbegivenhed‘.

Alligevel holder Nordisk Film Biografer et vågent øje med antallet af bookninger, der altså ikke kommer til at overstige regeringens anbefalinger på maksimalt 1.000 gæster på samme tid.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Gorman 2 år siden

Så er det måske nu de skal lokke med billige priser :)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

Skriv ny kommentar: