Den britiske avis The Guardian har udråbt Danny Boyles satiriske politiserie “Babylon” til at være en af de mest spændende og usædvanlige nye serier derude. Og nu kan danskerne snart selv få syn for sagen.

Se også: Danny Boyle instruerer Christian Bale som Steve Jobs

Streamingtjenesten C More gør nemlig hele første sæson af tv-serien tilgængelig fra den 20. marts.

James Nesbitt (“The Missing”, “Cold Feet”) spiller den autoritære, sarkastiske Richard Miller, der er chef for Metropolitan Police. Miller hyrer den amerikanske PR-konsulent Liz Garvey, fordi korpsets ry og rygte i den grad trænger til en opstramning. Fra starten tvinges Liz desuden til at prøve kræfter med den bitre kollega Finn (Bertie Carvel), som i virkeligheden er ude efter hendes arbejde.

“Babylon” er produceret af Danny Boyle, som også har instrueret det spillefilmslange pilotafsnit. Den britiske instruktør er bedst kendt for film som ”Trainspotting” og ”Slumdog Millionaire”, men faktisk startede han som instruktør i tv-branchen. “Babylon” er hans første tv-projekt i tyve år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Nagash 7 år siden

De er sammen med HBO nok landets dårligste tjeneste. Godt indhold, men umulig at se på sit TV. Ærgerligt, for serien lyder da spændende.

Skriv ny kommentar: