Den danske kortfilm “Lars og Peter” af Daniel Borgman er udtaget til konkurrenceprogrammet for kortfilm på filmfestivalen i Cannes, der løber af stabelen 13.-24. maj. Det oplyser Filmbyen i en pressemeddelelse.

Filmen er produceret af Katja Adomeit og er en dansk co-produktion mellem twolittleghosts og Zentropa med støtte fra Screen Innovation Production Fund i New Zealand.

“Lars og Peter” handler om forholdet mellem en far og søn og deres forskellige måder at håndtere tilværelsen uden en kvinde i deres liv. Jacob August Ottensten spiller drengen Lars, der kæmper for at holde sammen på familien.

Holdet bag filmen tæller udover Daniel Borgman og Katja Adomeit også fotograf Niels Buchholzer og klipper Dorrit Andersen.

I forvejen er Zentropas “Antichrist” af Lars von Trier blev udtaget til hovedkonkurrencen om De Gyldne Palmer.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Corgan 15 år siden

Sådan! Det er sgu flot klaret for en fyr i så ung en alder.
Gravatar

#2 Wookien 15 år siden

Han er næsten 30 - men ja :) Det er flot! Tillykke Daniel! Glæder mig til at se den!
Gravatar

#3 fazz 15 år siden

Flot!, lad os få noget international anerkendelse :D
"If you figure a way to live without serving a master, any master, then let the rest of us know, will you? For you'd be the first person in the history of the world."
Gravatar

#4 elwood 15 år siden

Vi har da Wienerbrød ?

8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#5 reelsurvivor 15 år siden

Ja, Danny Borgman, tillykke! Manden fra New Zealand har kæmpet sig en brav kamp for at lave film i DK! Nu skal kiwi'en repræsentere DK i Cannes :)
I've got 6 little friends that can run faster than you.

Skriv ny kommentar: