Avengers Endgame Oscar chancer dansk ekspert / Filmz.dk

Dansk Oscar-ekspert analyserer chancerne for “Avengers: Endgame”


Award-eksperten Lars Frahm vurderer mulighederne for en Bedste film-nominering til “Avengers: Endgame” til Oscar-showet.

Han analyserer award-sæsonen på bloggen Awardtalk, hvor han nu kaster sig over en særskilt analyse af “Avengers: Endgame” – verdens største film nogensinde.

Netop prædikatet som verdens største film er sandsynligvis det stærkeste kort for Marvel og “Avengers: Endgame”, vurderer Lars Frahm.

Frahm har set på de sidste fem film med titlen som verdens største film nogensinde – “Avatar”, “Titanic”, “Jurassic Park”, “E.T” og “Star Wars”.

Af disse fem film er det kun “Jurassic Park”, der ikke blev nomineret til Oscar for Bedste film. Det taler i favør for “Avengers: Endgame”.

Men her stopper de gode nyheder så for Marvels Oscar-forhåbninger til “Endgame”.

For ser man mere detaljeret på billetsalg, så er det kun 11 ud af de seneste 39 ‘årets største’-film, som gik videre og blev nomineret til Oscar – kun fire vandt Bedste film (“Rain Man”, “Forrest Gump”, “Titanic”, “Ringenes herre: Kongen vender tilbage”).

Heller ikke historien om den store MCU-afslutning bliver belønnet i tilfældet “Endgame”, vurderer Frahm.

“Ringenes herre: Kongen vender tilbage” vandt ganske vist Bedste film som afslutning på hele “The Lord of the Rings”-trilogien, men her havde de to første film også været nomineret. Kun “Black Panther” har tidligere været Oscar-nomineret til Bedste film af MCU-filmene.

Endelig har “Endgame” fået gode anmeldelser, men langt fra lige så imponerende anmeldelser som “Black Panther”, hvilket hidtil er den eneste superheltefilm, der har overbevist Oscar-akademiet i den største kategori.

Derfor konkluderer den danske Oscar-ekspert, at man skal være en stor Marvel-fan for at drømme om Oscar-succes til “Avengers: Endgame” – læs hele analysen her.

Disney har netop aktiveret en større Oscar-kampagne for “Endgame” – læs nærmere om det her.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Star Trek fever 1 år siden

Black Panter havde også medvind da det åbenbart er enestående at sorte kan spille skuespil. Ingen turde bedømme den udfra historien, som var en ganske ordinær historie, da det var de SORTES film. Så skulle den jo have oscars
Get woke, go broke.

All lives matter.
Gravatar

#2 The_Corrector 1 år siden

Som Marvel fan håber jeg ikke den vinder nogen Oscars, for der er simpelthen film der er langt bedre, og det er ikke fair at Disney kan vinde Oscars til en film, bare fordi de har pengene til en masse kampagne.

Skriv ny kommentar: