Disney Plus fans Danmark lancering / Filmz.dk

Danske fans kræver Disney Plus til Danmark nu – her er svaret


Disney-fans håber på fremrykning af lanceringen af Disney+ i Danmark i disse coronatider – nu er svaret her fra Disney.

Coronakrisen har lukket alle de danske biografer. Derfor er det ikke muligt for Disney-fans i den kommende tid at få adgang til film som “Frost 2”, “Fremad”, “Mulan” eller “Black Widow”.

Disney har dog hjulpet fans med adgang til Disney+, hvortil streaming-premieren på “Frost 2” er blevet fremrykket – “Onward” er på vej.

Desværre for danske fans, så kommer Disney Plus først til Danmark til sommer. Kunne den lancering også blive fremrykket på grund af coronakrisen?

Det har Iben Damgaard fra Facebook-gruppen ‘Danske Disney+ fans. Vi venter på premiere datoen’ spurgt Disney om. Nu har den ivrige Disney-fan fået svar:

”Hej Iben, tak for din besked! Vi forstår de vanskeligheder, som den her situation indebærer for familier i Danmark, og vi sætter pris på din interesse for Disney+. Desværre kan vi ikke flytte lanceringen, som er planlagt til sommeren 2020. Imens kan du stadig se vores film og serier på C More, Viaplay, HBO, Discovery, TV 2 Danmark og Fox. Pas på hinanden! Venligst, Emma fra Disney.”

Således er beskeden ikke opløftende for de mange danskere, der utålmodigt venter på Disney Plus.

Læs også alt om ‘Disney Plus Danmark‘.

Coronakrisen har i stedet for fremrykninger tværtimod betydet udsættelser i henholdsvis Indien og Frankrig.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 The_Corrector 8 måneder siden

Burde også være logik for burhøns, at man ikke kan fremrykke premieren, samtidig med at man skær ned på kvaliteten og udskyder premieren i andre lande, pga. Internettet er belastet.
Gravatar

#2 BlackJesus 8 måneder siden

Der er vel nogle rettigheds aftaler de skal holde før de kan lancere her.
Gravatar

#3 MacGuffin 8 måneder siden

Uanset hvornår Disney+ lanceres, vil det ikke have betydning for publikums adgang til "Mulan" eller "Black Widow". Endnu en svipser for Filmz' behandling af denne krise.,
Gravatar

#4 Bjur 8 måneder siden

3# Hvis de vælger at sende dem ud på Disney+ før tid har det vel relevans?
Gravatar

#5 MacGuffin 8 måneder siden

Det gør de ikke!
Gravatar

#6 Morten Vejlgaard Just 8 måneder siden

#3 Det står der ikke ét eneste ord om. Læs venligst artiklen.
Gravatar

#7 MacGuffin 7 måneder siden

Hvorfor så nævne de titler i en artikel om Disney+
Gravatar

#8 Morten Vejlgaard Just 7 måneder siden

#7 Fordi de er eksempler på Disney-titler, som Disney-fans lige nu ikke kan se på grund af coronakrisen. Disney-fans savner film fra Disney. Og det er derfor, at Disney-fans nu håber på noget andet Disney-indhold tidligere til Danmark i form af Disney Plus. Hvilket de heller ikke får.
Gravatar

#9 MacGuffin 7 måneder siden

Præcis. Hvorfor så nævne dem?
Gravatar

#10 Morten Vejlgaard Just 7 måneder siden

#9 Se #8.

Skriv ny kommentar: