Disney-fans håber på fremrykning af lanceringen af Disney+ i Danmark i disse coronatider – nu er svaret her fra Disney.

Coronakrisen har lukket alle de danske biografer. Derfor er det ikke muligt for Disney-fans i den kommende tid at få adgang til film som “Frost 2”, “Fremad”, “Mulan” eller “Black Widow”.

Disney har dog hjulpet fans med adgang til Disney+, hvortil streaming-premieren på “Frost 2” er blevet fremrykket – “Onward” er på vej.

Desværre for danske fans, så kommer Disney Plus først til Danmark til sommer. Kunne den lancering også blive fremrykket på grund af coronakrisen?

Det har Iben Damgaard fra Facebook-gruppen ‘Danske Disney+ fans. Vi venter på premiere datoen’ spurgt Disney om. Nu har den ivrige Disney-fan fået svar:

”Hej Iben, tak for din besked! Vi forstår de vanskeligheder, som den her situation indebærer for familier i Danmark, og vi sætter pris på din interesse for Disney+. Desværre kan vi ikke flytte lanceringen, som er planlagt til sommeren 2020. Imens kan du stadig se vores film og serier på C More, Viaplay, HBO, Discovery, TV 2 Danmark og Fox. Pas på hinanden! Venligst, Emma fra Disney.”

Således er beskeden ikke opløftende for de mange danskere, der utålmodigt venter på Disney Plus.

Læs også alt om ‘Disney Plus Danmark‘.

Coronakrisen har i stedet for fremrykninger tværtimod betydet udsættelser i henholdsvis Indien og Frankrig.


Vis kommentarer (11)
Gravatar

#11 MacGuffin 5 måneder siden

Det giver jo ingen forklaring på hvorfor der angives titler som ikke nogensinde er blevet tiltænkt Disney+ fra premieredagen.
Åh, Filmz spræller hver gang de laver en fejl.

Skriv ny kommentar: