2008 blev et godt år for den danske biografbranche, hvor lidt over 13 mio. biografgængere løste billet til biografens mørke. Det skriver SF Film i en pressemeddelelse.

Opturen holder ind i 2009, og på årets tre første måneder har film som bl.a. “Bolt”, “Karla og Katrine”, “Slumdog Millionaire” og ikke mindst “Mænd der hader kvinder” allerede fået over 3,7 mio. mennesker i biografen – en stigning i forhold til sidste års rekord i samme periode på mere end 3 %.

Formanden for Foreningen af Filmudlejere i Danmark, Michael Fleischer, glæder sig over, at danskerne trods finanskrisen holder fast i fællesskabsfølelsen, som det er at se en god film i biografen, og siger endvidere: ”Kigger man på rækken af kommende film, kan danskerne glæde sig til endnu et forrygende filmår, hvor “Engle og dæmoner”, “Nat på museet 2” og “Harry Potter 6” bliver blandt de oplagte publikumssucceser. Derudover er der naturligvis de kommende 3D-film med den aktuelle “Monsters mod Aliens”, men også “Ice Age 3”, Disneys “Up” og James Camerons “Avatar”, som alle givetvis vil trække ekstra publikum i biograferne det kommende år,” slutter Michael Fleischer.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Kaizer Soze 13 år siden

Jeg SÅ klar!...på Avatar!
Gravatar

#2 jona 13 år siden

Skal se Slumdog
Gravatar

#3 Bechmann 13 år siden

Slumdog er awesome.

Skriv ny kommentar: