Danskerne ser tv som aldrig før

I de 16 år, som Gallup Tv-meter har lavet elektroniske målinger af danskernes tv-forbrug, er 2008 et rekordår, når det gælder tv-kiggeriet. Det skriver Politiken.

I gennemsnit tilbringer hver dansker to timer og 39 minutter foran stuealteret – om dagen.

Medieforsker Niels Marslev fra DR Medieforskning siger: ”I skrivende stund ligger 2008 et mulehår foran årene 2004 og 1998, og med en stærk afslutning har 2008 således alle muligheder for at sætte sig på danmarksrekorden i tv-sening.”

Blandt årets seermagneter finder man talentprogrammet “X-Factor”, herrehåndbold og sommerens OL.Vis kommentarer (37)
Gravatar

#1 filmz-Kadann 15 år siden

Fantastisk, der er mere og mere ligegyldigt tv og folk suger det til sig.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#2 filmz-gofferoffer 15 år siden

Ja, det er sgu en deprimernede kendsgerning.
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#3 moulder666 15 år siden

Heh - det kunne være sjovt at gennemføre den måling udelukkende blandt Filmz' brugere - mon ikke, der vil være brugt PÆNT få timer på ligegyldige serier, sport og danseshows? :D
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#4 dyg 15 år siden

Efterhånden er det næsten udelukkende sport som jeg ser på tv. Elendige underholdningsprogrammer som X-factor, Vild med dans o.l. siger mig intet.
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#5 blahblah 15 år siden

X-Factor var nu et ganske underholdende og udemærket produceret show. Talent 2008 derimod er et ringe produceret, og super uinteressante og ukvalificerede dommere.

Hvad er ligegyldigt ved Håndbold og OL? Det er underholdning ligesom det meste alt andet TV derude. Det er er sport, i nogenlunde høj klasse. Så hvis man kan lide sport er det da fint TV.
Gravatar

#6 filmz-Kadann 15 år siden

#5 -

Hvis man kan lide endeløse amerikanske tv-serier, reality-tv o.s.v., er det jo også fint tv - hvis man ikke har interesse i håndbold og OL er det da i høj grad præcis så ligegyldigt som X-Factor o.s.v.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#7 Bohemian 15 år siden

Jeg ser aldrig tv, en en enkelt sjælden gang. Men jeg holder mig sku til mine dvdfilm når jeg skal sidde foran kassen.
Free in serenity.
Gravatar

#8 tiany 15 år siden

Og aldrig har jeg set så lidt tv, som jeg har i år... Meget mystisk udvikling. Synes der er alt for meget meningsløst pladder i tv. Hvis der er serier som jeg vil se, så køber jeg dem heller på dvd.
Valar morghulis
Gravatar

#9 Frederik 15 år siden

Det eneste der får mig til at se tv er Maretes Mave.
Gravatar

#10 blahblah 15 år siden

#6
Er da også lige præcist min pointe? TV er underholdning 8/10 tilfælde, og man kan diskutere kvaliteten af de forskellige programmer. Men i sidste ende, hvis folk bliver underholdt af et program, så opfylder et program sådan set sit mål.

Folks kvalitetskrav er selvfølgelig forskellige, og folk bliver underholdt af forskellige ting. Men lige så snart vi snakker den store del af TV der er underholdning, så er det hele lige ligegyldigt, eller lige vigtigt om man vil.

Skriv ny kommentar: