Nye billeder fra settet til den kommende MCU serie ‘Daredevil: Born Again’ bekræfter medvirken for antihelten ‘The Punisher’ og karakteren ‘White Tiger’ der vil få sin debut i serien. Det offentliggøre Collider.

‘The Punisher’ (spillet af Jon Bernthal) blev introduceret i ‘Daredevil’ serien tilbage i sæson 2, hvor han derefter fik din egen serie. Det kan nu ses at han vil vende tilbage i den kommende serie ‘Daredevil: Born Again’. Billederne fra settet kan ses på linket

Der vides stadig inten om plottet, men rollelisten er blevet bekræftet til Charlie Cox som Daredevil, Vincent D’Onofrio som Kingpin, Elden Henson som Foggy Nelson, Deborah Ann Woll som Karen Page, Jon Bernthal som The Punisher, Wilson Bethel som Bullseye og Sandrine Holt som Vanessa Fisk.

Derudover vil Michael Gandolfini, Margarita Levieva, Nikki M. James, Michael Gaston, Arty Froushan, og Clark Johnson medvirke i ikke endnu offentliggjorte roller.

Det vides endnu ikke hvem der vil spille ‘White Tiger’. ‘White Tiger’ er en kendt Marvel-karakter, der har optrådt i forskellige inkarnationer i tegneserierne. Den mest kendte version af ‘White Tiger’ er Angela Del Toro, der først optrådte i ‘Daredevil’ #58 i 2004. Hun er en efterkommer af Hector Ayala, den originale ‘White Tiger’. Angela får en amulet, der giver hende overmenneskelige evner og en forbindelse til den mystiske K’un-Lun-by. White Tiger kæmper ofte sammen med andre helte som ‘Daredevil’ og ‘Iron Fist’.

‘Daredevil: Born Again’ forventes premiere på Disney+ i 2025

 

 

 Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 cookiedude1991 1 måned siden

Det er nok det marvel projekt i nyere tid som jeg er mest spændt på :D Men er samtidig også virkelig nervøs, elsker de 3 første sæsoner af daredevil, men marvel har godt nok haft mange dårlige projekter siden endgame

Skriv ny kommentar: