‘The Mandalorian & Grogu’ sikrer sig en af Californiens største skattegodtgørelser nogensinde; Første ‘Star Wars’ Film Til At Blive Filmet I Californien.

Star Wars-franchisen kommer til at filme i Californien for første gang med ‘The Mandalorian & Grogu’-filmen, og californien betaler sin del i skatten for at få dusørjæger-sagaen lavet inden for delstatens grænser.

For at være specifik er det en samlet mængde på $21.755.000 i betingede skattegodtgørelser til filmen, der ligesom serien instrueres af Jon Favreau. Det bekræfter det amerikanske medie Deadline.

Med en hovedrolle i ‘Fantastic Four’, ‘Gladiator 2’ og en ny sæson af ‘The Last of Us’ i hans kalender, er det uklart lige nu, om SAG Award-vinderen Pedro Pascal vil genoptage sin rolle som Din Djarin og igen slå sig sammen med den charmerende Baby Yoda for Mandalorian-filmen.

Der vides stadig intet omkring plottet for filmen.

Det der er sikkert er, at $21.755.000 i skattegodtgørelser, er en af de største tildelinger i Californiens Filmkommissions historie.

Med sine $21.755.000 i godtgørelse slår den kommende Star Wars film ikke ‘Transformers’ filmen ‘Bumblebee’ som fik $22,4 millioner tilbage i 2017. Men den slår dog ‘Captain Marvel’ som fik $20,8 millioner og Quentin Tarantinos kommende film som i sidste september modtog $20,2 millioner.

Filmen forventes at ansætte 500 crew-medlemmer, 54 skuespillere og 3500 statister til 92 optagedage i Californien i år.

For en stat som Californien, der har et buldrende underskud på $73 milliarder og en underholdningsindustri, der gennemgår sin smertefulde strejker og arbejdsløshed, ser Mandalorian-filmen ud til at være den største jobskaber i forhold til nogen film, der har fået et skatteincitament fra Californien.

Ifølge en pressekonference i januar fortalte Lucasfilm at de hvis alt går vel, så vil filmen have premiere d.22 maj 2026.

Indtil da kan vi i år nyde sidste sæson af ‘The Bad Batch’ der allerede ligger på Disney+ og se frem til to nye serier i år ‘The Acolyte’ og ‘The Skeleton Crew’.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: