Terminator Dark Fate plot / Filmz.dk

“Dark Fate”-plot: Ændrer radikalt på “Terminator”-franchisen


Skynet findes ikke længere i “Dark Fate” – John Connors rolle overtages af kvinde.

DER SKAL ADVARES IMOD MINDRE SPOILERS!

To ting har altid ligget fast i “Terminator”-mytologien: I fremtiden bekriger det kunstigt intelligente Skynet menneskeheden, der til gengæld anføres af rebellederen John Connor, som Skynet med en Terminator forsøger at dræbe i fortiden.

Men sådan er det ikke mere i “Terminator: Dark Fate”, der fungerer som en direkte fortsættelse til “Terminator 2: Judgment Day” fra 1991.

Her bliver Skynet erstattet af en ny fjende i form af Legion, der i 1998 sender en Terminator for at dræbe John Connor, som kun har en mindre rolle at spille i “Dark Fate”.

I stedet bliver fremtidens rebelleder Dani Ramos, der spilles af Natalia Reyes.

Dani bliver beskyttet af et såkaldt augmented menneske med navnet Grace – spillet af Mackenzie Davis – som får hjælp af Sarah Connor, der igen spilles af Linda Hamilton.

Nu sender Legion nemlig en ny Terminator (Gabriel Luna) tilbage for at dræbe Dani, skriver Heroic Hollywood.

Se traileren til “Terminator: Dark Fate” lige her.

“Terminator: Dark Fate” får dansk premiere d. 31. oktober.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Star Trek fever 1 år siden

Og det er der sikkert en fremragende grund til. Det er næppe for at tilfredsstille nogle feminister derude, som ikke får tilfredsstillende nok af Sarah Conner.
Get woke, go broke.

All lives matter.
Gravatar

#2 Mejse 1 år siden

uha nu bliver folk sure :D

Gravatar

#3 gladiator 1 år siden

Star Trek fever (1) skrev:
Og det er der sikkert en fremragende grund til. Det er næppe for at tilfredsstille nogle feminister derude, som ikke får tilfredsstillende nok af Sarah Conner.


Hahaha, har Hollywood gang i andet pt?
Oceans 8
Den der med Rebel Wilson og Anne Hathaway
Scenen i Avengers....

Suk, suk, suk...
Gravatar

#4 Ryder666 1 år siden

Det lover sgu ikke godt. Men så længe at Hamilton og schwarzeneggers karakterer ikke fader og stadig er hovedpersoner i filmen, er jeg game. Det ville være fælt med et spinoff eller sågar et reboot af franchincen, ved at ændre for meget, når nu der var lovet en decideret sequel til at starte med. Men kudos for en R-rating og to af de oprindelige skuespillere. Men om det bliver en tur i biffen, må tiden vise.
Gravatar

#5 Johnny42 1 år siden

Ser ud til de endnu endnu engang fucker op med tidslinjen. Hvorfor erstatte skynet med noget andet og hvorfor udskyde dommedag. Sagen i de 2 første film var jo netop at fremtiden ikke kunne ændres, hverken af maskiner eller mennesker. Mine forventninger til filmen har lige fået et dyk nedad.

Hvis man vil lave en hel anden historie om andre robotter, der jagter andre mennesker, kunne man have kaldt den noget andet.
Gravatar

#6 Mejse 1 år siden

#5 det var da aldrig at fremtiden ikke kunne ændres...ifølge cameron var det at, det er en uendelig kamp for at forhindre det i at ske, ikke bare en engangs ting, men en kamp der skal kæmpes igen og igen, så giver det jo meget god mening, at når de stopper skynet for anden gang, så dukker der noget andet op på et andet tidspunkt....fremtiden kan ændres, skynet kan stoppes, men kampen er uendelig.
Gravatar

#7 Johnny42 1 år siden

#6 Nu forholder jeg mig kun til det der sker i filmene, og da de efterfølgende film ikke er canon, så er der ikke noget direkte bevis for at fremtiden ændres.

John Connor og Skynet er sådan set resultatet af at de forsøger at ændre fortiden, og også årsagen til at Skynet går til grunde.

Det paradoks synes jeg er langt mere interessant, end bare at smide det væk. Men Cameron kan jo gøre hvad han vil. Det er bare ikke noget man har hørt i de 2 første film.
Gravatar

#8 Mejse 1 år siden

#7 jep og det der sker i film 1 og 2 er ikke hvad du opfatter det som åbenbart :) det viser ikke at fremtiden ikke kan ændres, det er i hvert fald ikke meningen det skal vise det efter camerons eget udsagn :) så ja.

det er fint det er sådan du ser det, dem der laver filmene er åbenbart bare uenige, på et eller andet plan, men lad os nu se hvad de gør med det, hvem ved måske er det endnu mere interessant, plus ingen siger det er smidt væk, det kan jo være det bare er viderudviklet, men lad os se hvad der sker :)

er der overhovedet en officiel canon ? altså at cameron vælger at ignorerer 3-5 betyder jo ikke nødvendigvis de ikke er en del af canon mere.
Gravatar

#9 Nagash 1 år siden

I 2'eren siges der jo lige netop, "there's no fate but what me make for ourselfs" eller noget i den stil. Synes jo netop hele tiden de to film spiller de to ting ud mod hinanden. Og om ikke andet, så kan de muligvis være, at de ikke kan stoppe krigen i at bryde ud, men efter de sprang Cyberdyne Systems i luften, må man da formode at udviklingen blev sat en del i stå. Desværre glemte de så lige Arnolds arm i tandhjulet i sidste kamp mellem ham og T-1000. Men systemchippen gik til grunde. Uden den og med kun en arm, kan en evt anden stor tech firma ikke udvikle lige så hurtig på teknologien og derfor må man formode, at krigen er udsat :)

Blot en tanke.

Men anyway. Der bliver aldrig sagt i de to første film, at fremtiden er fastlagt. Der bliver derimod peget i begge retninger, så seeren selv må gætte. Det er først i 3'eren at John udtaler sig om det. Men den flim bliver jo ignoreret i denne her :)
Gravatar

#10 Johnny42 1 år siden

Ja der kommer ikke noget definitivt svar i 2'eren, fordi selv om forskeren døde og alle, forsknings resultater blev ødelagt, kunne det være arbejdet var fortsat uden ham. Der blev vist sagt i 2'eren at han var hovedmanden bag gennembruddt der førte til Skynet, men her ved man jo heller ikke om dataerne var komplette og korrekte. I den første film viste Skynet jo heller ikke, hvilken Sarah Connor de skulle have ram på. Selv om 2'eren lægger op til at dommedag er forhindret eller udskudt, så er det først i 3'eren det definitive svar kommer.

Men det virker bare til at de forsøger at gentage hvad de gjorde i 3'eren og 5'eren, hvor det er et tidslinje-cirkus, og hvor ingen ved hvordan de forskellige tidslinjer hænger sammen.

Noget af det der fungerede godt i 2'eren var John Connor og T-800's forhold, og ud over at have Sarah Connor tilbage, havde jeg set frem til at de kunne bygge videre på det, hvor det selvfølgelig viille være en ande T-800, der ikke ville have nogen minder af John Connor, men John Connor ville få minderne tilbage af hvad de var igennem i 2'eren. Det ser det ikke ud til der kommer ret meget af. Og at introducere en ny protagonist forstår jeg heller ikke. Det risikerer at blive for rodet, hvor de forsøger for meget, hvilket var et af problemerne med 5'eren.

Men nu vil jeg vente og se. 5'eren ente trods alt(i hvert fald for mig) at blive den mindst ringe af de 3 efterfølgere, selv om det ikke siger så meget.

Skriv ny kommentar: