Instruktøren Darren Aronofsky, der stod bag “Requiem for a Dream” og “The Fountain”, kan i et interview med Empire komme ind på den nye filmfortolkning af “RoboCop”, som han skal instruere, og som skrives af David Self (“Vejen til Perdition”, “The Wolf Man”).

Ifølge Aronofsky venter produktionsholdet nu bare på, at manuskriptet til filmen om den kybernetiske strømer bliver færdiggjort.

”Det er egentlig en genopfindelse,” fortæller han som svar på rygterne om, at hans film skulle være en direkte fortsættelse til Paul Verhoevens originalfilm fra 1987. ”Jeg og David Self arbejder på manuskriptet. Han er en virkelig, virkelig god forfatter, og vi forsøger at lave noget nyt og friskt. Vi ser, hvad der sker, når manuskriptet er klar.”

Aronofsky fortsætter: ”Jeg er stor fan af den originale film. Den holder stadig som en fantastisk film i dag, og jeg tror, det handler om at kigge på det samme materiale i det 21. århundrede og se, hvor det bærer os hen.”

Under interviewet blev Aronofsky spurgt, om Peter Weller – den originale RoboCop-skuespiller – vil dukke op i en kort cameo-optræden, men instruktøren blev afbrudt, inden han kunne få lov at svare.

“RoboCop” forventes at være klar til biografpremiere i 2010 og vil få en R-rating. Der er endnu ikke fundet en skuespiller til den berømte titelrolle.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#11 filmkorn.dk 15 år siden

Bare Rob Bottin igen skal lave dragten, og hvor ville det være fedt, hvis Peter Weller kom på vognen igen.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#12 Bohemian 15 år siden

Man kunne vel også sagtens bruge weller igen ? tror da ik det at han er blevet ældre skulle blive noget problem.
Free in serenity.

Skriv ny kommentar: