Instruktøren Darren Aronofsky, der stod bag “Requiem for a Dream” og “The Fountain”, kan i et interview med Empire komme ind på den nye filmfortolkning af “RoboCop”, som han skal instruere, og som skrives af David Self (“Vejen til Perdition”, “The Wolf Man”).

Ifølge Aronofsky venter produktionsholdet nu bare på, at manuskriptet til filmen om den kybernetiske strømer bliver færdiggjort.

”Det er egentlig en genopfindelse,” fortæller han som svar på rygterne om, at hans film skulle være en direkte fortsættelse til Paul Verhoevens originalfilm fra 1987. ”Jeg og David Self arbejder på manuskriptet. Han er en virkelig, virkelig god forfatter, og vi forsøger at lave noget nyt og friskt. Vi ser, hvad der sker, når manuskriptet er klar.”

Aronofsky fortsætter: ”Jeg er stor fan af den originale film. Den holder stadig som en fantastisk film i dag, og jeg tror, det handler om at kigge på det samme materiale i det 21. århundrede og se, hvor det bærer os hen.”

Under interviewet blev Aronofsky spurgt, om Peter Weller – den originale RoboCop-skuespiller – vil dukke op i en kort cameo-optræden, men instruktøren blev afbrudt, inden han kunne få lov at svare.

“RoboCop” forventes at være klar til biografpremiere i 2010 og vil få en R-rating. Der er endnu ikke fundet en skuespiller til den berømte titelrolle.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 enfilmnørd 15 år siden

Jeg er optimist. Kan godt lide figuren, og Robocop fungerede rimelig godt i den originale film. Hved ikke helt med de to efterfølgende, men de var da underholdene. De gamle film(især den første), lider dog idag under at de er gamle, og ret primitive. Stop-motion figuren i slutningen af etteren, ødelægger den lidt for mig. Misforstå mig ikke, kan godt lide gamle film, og deres charme, men tanken om en "moderne" Robocop lyder spændende.
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#2 Patriarch 15 år siden

Synes det kunne være fedt hvis de lavede det som en egentlig fortsættelse, med Weller. Og så bare glemte 3'eren.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#3 MOVIE1000 15 år siden

#2 jeg synes at selve ideen ved 3eren var god men dårligt fortalt.
jeg tror at det bliver rigtig godt især manuskriptet lyder det til.
bare de beholder Robocops jetpack synes at den var for fed i 3eren.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#4 BN 15 år siden

Jeg er stor fan af den originale film. Den holder stadig som en fantastisk film i dag


Hvorfor så et remake?
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#5 mvejen 15 år siden

#4 Jeg er enig, jeg ville egentlig hellere se Aronofsky bruge hans tid på andre mere originale idéer, men samtidig bliver det spændende at se hvor han kan trække genren hen.
Gravatar

#6 filmz-gofferoffer 15 år siden

Altså, når man tager Aronofskys talent i betragtning, vil jeg ikke kalde idéen for katastrofal. Generelt set er jeg imod unødvendige remakes, men i visse tilfælde har nyfortolkninger vist sig at være gode, også selvom de har været unødvendige, og jeg håber da, at Aronofsky har mere styr på, hvad han laver. Problemet er ikke, at remakes er dårlige, fordi de gamle film bliver fortolket på ny. Problemet er manglen på talent, der bliver taget i brug på remakes.

Jeg har på fornemmelsen, at Aronofsky tager projektet, så han har mulighed for større frihed i sine projekter i fremtiden. The Fountain var jo en krig at lave, og det kan være, den dårlige erfaring med manglen på midler har påvirket ham. Det eneste, jeg håber, er, at han bringer lige så stor passion med på projektet som de øvrige, han har lavet.
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#7 filmz-Silverslith 15 år siden

De nye Batman film må da efterhånden have overbevist alle om at et remake ikke altid er en dårlig ting men jeg vil give #6 ret, det kan gå grueligt galt!
Glæder mig til at se hvad det her projekt bliver til og skulle det gå galt så har man vel altid sin originale Robocop collectors trilogi til at stå i reolen :)
Gravatar

#8 filmz-Kadann 15 år siden

#7 -

Men er "Batman Begins" i virkeligheden et remake? Og er det så et remake af Burtons, eller remake af den gamle film/serie med Adam West, eller et remake af den helt gamle serie fra 40'erne?

For mig at se falder de nye Batman-film ikke ind under remake-kategorien, selvom man sikkert godt kan argumentere for det, da der ikke ligger det samme materiale til grund for de forskellige udgaver, men de reelt kun deler den samme hovedperson.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#9 aeries 15 år siden

I starten var jeg meget skeptisk omkring en ny RoboCop da jeg synes at den første RoboCop er genial.

Omend jeg hellere så den nye RoboCop som en 4'er, måske nogle år ude i fremtiden hvor RoboCop kunne have været sat på standby og skal opdateres til nogle nyere og endnu farligere kriminelle, ser jeg alligevel frem til denne nye udgave.

Som så mange andre remakes er jeg godt nok skeptisk men samtidig alligevel spændt på at se hvad det bliver til.
"Target that explosion and fire!", Hikaru Sulu, Star Trek VI: The Undiscovered Country
Gravatar

#10 LasseUk 15 år siden

#8
Batman Begins er en genopfindelse af figuren i tråd med Casino Royale, ligesom jeg har på fornemmelsen at den nye Robocop film bliver.

Det er mange år siden jeg så den, men jeg husker den første Robocop film som værende ret fed, og så er jeg en rimelig stor fan af Aronofsky (efter Nolan og Forster er han den bedste unge instruktør i øjeblikket), så det skal nok blive spændende og se hvad det bliver til.
"At last we meet for the first time, for the last time"

Skriv ny kommentar: