MCU-stjernen Dave Bautista fortsætter sit forsvar af den fyrede James Gunn. 

Lige siden James Gunn sidste sommer blev fyret af Marvel Studios, så har én person støttet “Guardians of the Galaxy”-instruktøren uden tøven. Det fortsætter Dave Bautista med.

Marvel-skuespilleren mener nemlig, at Marvel Studios og Disney blev lokket i en fælde af personer med onde hensigter, da Gunn blev fyret for gamle tweets:

”Det var jokes, og denne hårde, forhastede beslutning om at fyre ham har givet magt til nogle forfærdelige, forfærdelige personer,” siger Bautista til Tampa Bay Times.

Det var alt-right-frontfiguren Jack Posobiec, som begyndte kampagnen imod Gunn, hvilket endte med, at Disney reagerede med en fyring.

Posobiec gik senere i 2018 til angreb på en dansk forsker, der afslørede troll-angreb imod “The Last Jedi” – læs om det her.

James Gunn har siden landet et nyt job hos Marvel-konkurrenterne hos DC Films, hvor instruktøren skal lave en ny udgave af “Suicide Squad”.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Gridlock 4 år siden

"Det var alt-right-frontfiguren Jack Posobiec, som begyndte kampagnen imod Gunn, hvilket endte med, at Disney reagerede med en fyring."

Hvordan er det her anderledes end når den regressive venstrefløj gør det samme?
Sjovt nok er der ingen der har noget problem med det og James Gunn var en af dem der intet problem havde med det.
Så.. igen live by the sword DIE by the sword.

Han hylede fyringen af Roseanne Barr på hans twitter, nu kommer den tilbage og rammer hamselv og nu er det lige pludselig ikke så sjovt længere.

Samtidig var al den kritik der kom mod den "forskning" af the last jedi fuldt ud fortjent, for det var godt nok den største omgang hø nogensinde produceret.
Gravatar

#2 Gorman 4 år siden

Gridlock (1) skrev:
"

Samtidig var al den kritik der kom mod den "forskning" af the last jedi fuldt ud fortjent, for det var godt nok den største omgang hø nogensinde produceret.


Okay! Så tænker jeg du kan give en videnskabelig begrundelse herfor? Dvs med kildehenvisning og begrundet kritik. Det vil være spændende at læse, hvis det er kvalificeret og ikke bare hjemmestrik.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

Skriv ny kommentar: