“GOTG”-stjernen Dave Bautista ser gerne, at Drax får sin egen MCU-film.

Han er en del af et hold i “Guardians of the Galaxy”-filmene. Men skuespilleren bag karakteren mener, at der er materiale i Drax til at bryde fri af holdet og få en egen solofilm:

”Jeg har skubbet på og kæmpet for en solofilm med Drax, men jeg tror ikke, det nogensinde kommer til at ske. Jeg ville ønske, at de ville gøre det, fordi jeg tror, der er en historie at fortælle, og jeg tror, at fans virkelig ville elske at se den historie,” siger Dave Bautista til MTV International.

Forhistorien til Drax, som vi får refereret i den første “Guardians of the Galaxy”, er, at hans kone og datter blev dræbt af Ronan the Accuser på ordre fra Thanos.

Dave Bautista ser også gerne Drax-historien fortalt uden ham. For som bekendt er Bautista for tiden ikke begejstret for arbejdsgiveren Disney – læs om det her.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Mejse 3 år siden

tja han havde nok større chancer hvis han ikke havde sagt han ikke kunne lide at arbejde for disney :P

når det så er sagt lyder det ikke specielt interessant
Gravatar

#2 couchpotato 3 år siden

kommer ikke til at ske
Gravatar

#3 Johnny42 3 år siden

Ja det er nok ikke lige nu han skal foreslå det for Disney.
Gravatar

#4 Geekalot 3 år siden

Har ikke læst om det her på nogle andre sider, så ved ikke lige hvor meget man skal tage i det her.
Det sidste han har meldt ud på facebook hvert fald er fra den 18 af, om GotG. Det stadig angående Gunn.
Gravatar

#5 Geekalot 3 år siden

Kan se nyheden er dukket op på IMDB, der står det altså beskrevet i datid, at han ville gerne have haft en Drax film, altså før de fyrrede Gunn. Være du lige skal rette lidt i nyheden Morten, ikke sådan du får det beskrevet helt :)
Gravatar

#6 OliverDK 3 år siden

Som jeg ser det så fungerer karakteren Drax i GOTG fordi han indgår i en gruppedynamik, hvor hans primære rolle er comic relief og så sekundær til at skabe lidt røre her og der. Og dette virker netop pga gruppedynamikken.

Jeg kan udfra den betragtning ikke se karakteren i sin nuværende form skulle kunne virke i en solo film. Man kan selvfølgelig ændre eller bygge væsentlig på karakteren, men tror ærligt ikke folk ville købe den. Jeg har i hvert fald svært ved at se det.

Det sagt så tror jeg nu heller ikke en solofilm om Drax nogensinde vil blive seriøst overvejet. Der er mere interessante karakterer at tage fat på.

Skriv ny kommentar: