Han skulle fortsætte i DCEU med Harley Quinn-spinoffet “Gotham City Sirens”. Men på årets Comic-Con blev den ikke nævnt med ét ord fra DC Films. Nu kan “Suicide Squad”-instruktør David Ayer være på vej helt ud.

Se også: David Ayer fortryder: Jokeren burde have været skurken i “Suicide Squad”

Det er Mashable, der spekulerer i David Ayers fremtid efter sidste uges Comic-Con, hvor Ayer var tilstede med Netflix-filmen “Bright”, men ikke hos DC. Og Ayer var jublende glad for samarbejdet med Netflix:

”Det her er ikke en eller anden bullshit, standard PG-13-film. Her kunne jeg lave noget virkelig fedt.”

Det interessante er her, at David Ayer kun har lavet én PG-13-film: “Suicide Squad”. Dermed er kommentaren også en tydelig henvisning til DC Films, hvor han på ingen måde fik kreativ kontrol første gang. Derfor er “Gotham City Sirens” og Ayer måske blevet droppet.

I hvert fald var den ikke en del af det officielle DCEU-lineup for fremtiden. Her præsenterede DC derimod “Shazam”, “Suicide Squad 2”, “The Batman”, “Justice League Dark”, “Batgirl”, “Green Lantern Corps”, “Flashpoint” og “Wonder Woman II”.

David Ayer har i første omgang benægtet, at han er færdig som instruktør på spinoff-filmen “Gotham City Sirens” om Catwoman, Harley Quinn og Poison Ivy.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: