David Ayer ærgrer sig over “Suicide Squad” i et nyt interview i Jon Bernthals podcast “Real Ones.”

“Suicide Squad” kunne have set meget anderledes ud. Det har filmens instruktør, David Ayer, længe prædiket, og der er ifølge instruktøren et “Ayer Cut” derude et sted. I et nyt interview fortæller han nu om, hvordan Hollywood og den noget lunkne modtagelse af superheltefilmen påvirkede ham.

“Hollywood – siger jeg til folk – er ligesom at se nogen, du elsker, blive bollet af nogen, du hader,” fortæller Ayer på eksplicit vis, da han bliver spurgt om sin største hjertesorg i Hollywood. “Den største er ‘Suicide Squad.’ Lortet ødelagde mig. Den smadrede mig.”

Han fortsætter med at forklare, hvordan det kunne være, vi endte med at få studiets “Suicide Squad,” og ikke Ayers vision.

“Kom direkte fra ‘Fury’, ikke? Jeg havde byen i min hånd – kunne have gjort hvad som helst, og jeg gjorde hvad som helst. Og jeg tager på den her rejse med [‘Suicide Squad’],” fortæller han. “Og så åbnede ‘Deadpool’, ikke? Og de testede aldrig ‘Batman v. Superman,’ så de forventede et andet resultat, og så fik de høvl af kritikerne. Og så var det sådan, ‘Okay, vi er nødt til at lave Ayers mørke, sjælfulde film om til en fucking komedie nu.”

Det er selvfølgelig kun meget få personer derude, der ved, hvordan Ayers version ser ud. Dog er det ikke umuligt, at den kommer til at se dagens lys før eller siden. Ifølge instruktøren har DC Studios-chef James Gunn været åben over for muligheden i fremtiden, men som han selv siger til Bernthal: “Er det mere legendarisk at se den, eller er det mere legendarisk ikke at se den?” Det må tiden vise.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 thomas040 5 måneder siden

Så de lavede et action drama om til en action komedie? Ikke så underligt filmen virkede helt mærkelig.
Failure is a zero out.
Gravatar

#2 Elias41 5 måneder siden

Det var sjovt for mig! Filmen er mærkelig, men cool

Skriv ny kommentar: