Da nyheden i dag ramte alverdens medier om, at musikeren David Bowie var død af kræft kun 69 år gammel, så var det et chok for de fleste. Også i CinemaxX, hvor man dog gennemfører fem planlagte visninger af Bowie-dokumentaren “David Bowie Is Happening Now”.

Se også: Anmeldelsen af “Moon”

CinemaxX-chef Rikart Købke forsikrer om, at særvisningerne i København, Århus og Odense ikke er sat op for at spekulere i kunstnerens død. De var planlagt længe før, at nyheden om Bowies død slap ud:

”Vi vil ikke på nogen måde lukrere på, at han er gået bort. De billetter, der er solgt til i aften og i morgen, er blevet solgt for lang tid siden. De er købt af fans, der har glædet sig til at komme og hylde Bowie, og de bliver nok påvirket på en anden måde, når de skal se filmen i aften,” siger Købke til DR.

For at ære Bowies minde vil der blive afholdt ét minuts stilhed forud for de planlagte visninger i dag mandag og i morgen:

”Jeg er helt sikker på, at det rigtige er at gennemføre visningerne, og så vil vi inden filmen vise et ‘hvil i fred’-skilt på lærredet, hvor vi opfordrer til, at man holder et minuts stilhed.”

Billetterne til “David Bowie Is Happening Now” er udsolgt, og det er endnu uvist, om der bliver sat flere forestillinger op.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: