’Watch a movie or be part of one,' lyder sloganet hos IMAX. Hos CinemaxX-kæden tager de nu det slogan til nye ekstremer med premieren på “Late Shift” – verdens første interaktive biograffilm.

Se også: Netflix: Filmbranchen har kun udviklet smagen af popcorn de seneste 30 år

For hvis du indløser billet til “Late Shift”, så skal du nemlig ikke blot se på – du skal tage aktive valg med din mobiltelefon, der får direkte indflydelse på handlingen.

“Late Shift” handler om studenten Matt, som skal bevise sin uskyld efter at være blevet tvunget til at deltage i et brutalt indbrud i et kendt auktionshus.

Konsekvenserne af hans handlinger tager ham på en rejse gennem London i et forsøg på at undgå det indviklede net, som publikum har mulighed for at spinde.

Således er det flertallet blandt publikum, der tager beslutningerne for Matt, samtidig med at “Late Shift” spiller videre uden afbrydelser.

Beslutningerne sker via en app, hvilket altså også betyder, at spilletiden kan variere imellem 69 og 88 minutter, alt efter hvilken handling publikum vælger.

CinemaxX viser i første omgang den interaktive premiere i følgende byer:

København d. 15/6 kl. 19.00

Odense d. 22/6 kl. 19.00

Aarhus d. 29/6 kl. 19.00.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 Geekalot 6 år siden

Interaktive film, vil jeg kalde en kæmpe fornyelse til biograferne. Hvis det kan lykkedes at få det ind i støre film. Også en stor mulighed for at få samme folk ind i biografen flere gange til den samme "film" :)
Men det kan jo kun virke til de biografer der køre med VR?
Det der med man skal stemme om det via en App, syntes jeg ikke helt der holder, da det tit vil være den samme beslutning der nok vil blive taget så.
Anyway, det her er der hvert fald store muligheder i :) Også fra instruktørenes side, da de også får mulighed for at vise "deres" film som de vil.
Gravatar

#2 Mejse 6 år siden

#1 tror som sådan ikke det er VR relateret overhovedet :) det eneste du skal have er en telefon for at det virker
Gravatar

#3 Geekalot 6 år siden

#2 havde jeg også rettet det til mens du skrev kan jeg se :)
Gravatar

#4 Mejse 6 år siden

#3 ah ja :) men ja altså man kan sige det er et skridt i en interessant retning men igen ikke en endegyldig løsning :)
Gravatar

#5 Geekalot 6 år siden

#4 Nej, men det dælme en af de største gennembrud der har været, siden surround sound og HD kom frem. Syntes jeg hvert fald :)
Gravatar

#6 Mejse 6 år siden

#4 tja i teorien i hvert fald :) lad os nu lige se hvad det kan og er først altså jeg mener 3D lød jo også godt ;)
Gravatar

#7 Geekalot 6 år siden

#6 3D har aldrig og bliver aldrig noget jeg forbinder med ordet positiv :)
Gravatar

#8 Mejse 6 år siden

#7 så du har aldrig tænkt inden du oplevede det eller vidste specielt meget om det at en ekstra dimension i en film lød interessant ?
Gravatar

#9 Geekalot 6 år siden

#8 Nej gik med briller da det kom, så ud fra det synspunkt jeg skulle af med mine briller for at få en 3D brille på, var jeg negativ. Siden jeg har fået kontakt linser, har jeg prøvet det 3D, og må indrømme det bare ikke er mig, og syntes det er/var noget opblæst det 3D :)
Gravatar

#10 Mejse 6 år siden

#9 ja okay det er så fair nok :)

Skriv ny kommentar: