Instruktøren David Cronenberg har netop kunnet fortælle MTV Movies Blog, at han er ved at udvikle en fortsættelse til sin seneste film “Eastern Promises” fra 2007 sammen med Viggo Mortensen samt filmens manuskriptforfatter og filmens producer.

Vi skal meget snart have et møde mellem mig, Steve Knight [manusforfatter] og Paul Webster [producer] for at diskutere, hvad manuskriptet skal bestå af… Jeg har nogle meget stærke ideer om, hvad jeg gerne vil se, men jeg kunne også godt tænke mig at høre, hvad de har at sige. Og efter det, hvis alt går vel, vil Steve tage væk og skrive et fremragende manuskript. Hvis vi alle kan lide det, så laver vi filmen.”

To af Cronenbergs film, “Scanners” og “Fluen”, har tidligere fået fortsættelser, men som instruktøren fortæller, er det første gang, han selv har haft interesse i et sådant projekt:

”Det er første gang, jeg har befundet mig i en situation, hvor jeg har haft lyst til at lave en fortsættelse til noget… Jeg har aldrig haft lysten til at gøre det før. Men i dette tilfælde følte jeg, at vi havde en ufuldendt historie med de figurer. Jeg følte ikke, vi var blevet færdige med Nikolai, og vi havde foretaget en hel del research, som var mere, end vi kunne fylde ind i den ene film.”

I “Eastern Promises” spiller Viggo Mortensen en mystisk og ubarmhjertig russer, Nikolai, der har forbindelser til en af Londons mest berygtede mafiafamilier. Hans liv ændres drastisk, da han møder jordemoderen Anna (Naomi Watts).

Om andre skuespillere fra den første film end Mortensen vender tilbage, vides endnu ikke. Cronenberg bemærker dog, at han er spændt på at arbejde sammen med Mortensen en tredje gang efter “Eastern Promises” og “A History of Violence” fra 2005:

Jeg anser ham for en personlig ven, og vi snakker sammen hele tiden. Det sker ikke altid med skuespillere. Han er meget seriøs omkring sit skuespil. Men han er også en sjov fyr. Vi griner meget sammen.”Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 filmz-gofferoffer 15 år siden

Tror, at projektet kan være uhyre interessant, og det er kun positivt, at så mange fra den oprindelige film vender tilbage. Eastern Promises' slutning taget i betragtning er der i hvert fald masser af potentiale.
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#2 chronaden 15 år siden

må indrømme, den film er i mine øjne en "én'er", men spændende at se om de kan gøre tricket efter
http://www.lebowski.dk/film.html
Gravatar

#3 Benway 15 år siden

Det lyder rigtig godt. Jeg synes bestemt også, at det er en oplagt film at lave en fortsætte til.
"Here I was born, and there I died. It was only a moment for you; you took no notice."
Gravatar

#4 Baby Strong 15 år siden

Det er jo fantastisk. Har ventet på denne nyhed. Men msåke en god idé, at finde ud af om de vigtige skuespillere er klare, ellers kan det ødelægge det hele. Viggo kan jo ikke køre den hjem alene imo.
Gravatar

#5 Highland Park 15 år siden

#4: Hvilke vigtige skuespillere?
De skal jo lige have udarbejdet historien og skrevet manuskriptet først.
http://moviesblog.mtv.com/2009/03/30/exclusive-david-cronenberg-making-plans-for-%E2%80%98eastern-promises%E2%80%99-sequel/ skrev:
While Nikolai’s character will surely be the focus of the new movie, it’s too early to tell if other central characters, like Naomi Watts’ British midwife Anna or Vincent Cassel’s unstable gangster Kirill, will factor into the plot.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#6 elwood 15 år siden

Tør slet ikke tænke på hvad de finder på for at "overgå" sauna scenen ufff av av 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#7 filmz-hopff 15 år siden

With out a doubt den allerbedste nyhed, Eastern Promisis er en af de bedst fortolkninger af det russiske mafia undergrund, ser meget frem til den ;)
Gravatar

#8 fazz 15 år siden

Nice nyhed!... Syntes dog stdig A History Of Violence er bedre end Eastern Promises.
"If you figure a way to live without serving a master, any master, then let the rest of us know, will you? For you'd be the first person in the history of the world."
Gravatar

#9 chronaden 15 år siden

#8

Hvorfor sammenligner du pludselig de 2?
http://www.lebowski.dk/film.html
Gravatar

#10 fazz 15 år siden

#9
Hehe, det ved jeg ikke helt ;D bare noget der fløj igennem mit hoved...
"If you figure a way to live without serving a master, any master, then let the rest of us know, will you? For you'd be the first person in the history of the world."

Skriv ny kommentar: