Ifølge Variety kaster David Fincher sig måske som sit næste projekt over en film om skakgeniet Bobby Fischer, som han er i forhandlinger med Colombia Picture omkring.

Filmen, der får titlen “Pawn Sacrifice”, omhandler Fischers historiske match mod russeren Boris Spassky om verdensmesterskabet i 1972.

Tobey Maguire skal producere projektet og muligvis også medvirke.

Filmen er det andet projekt omhandlende skaklegenden, som er under udvikling. I 2008 blev det annonceret, at instruktøren Kevin Macdonald (“The Last King of Scotland”) ville stå bag kameraet på filmen “Bobby Fischer Goes to War”, der også ville fokusere på verdensmesterskabet i 1972, der blev et symbol for den kolde krig mellem USA og Sovjetunionen.

David Fincher, som senere på året er aktuel med filmen “The Social Network”, er desuden i forhandlinger om at stå bag en amerikansk genindspilning af “Mænd der hader kvinder”.

Læs flere nyheder om “The Social Network”
.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 Kruse 14 år siden

Skak-filmen kunne godt lyde interessant, hvis den vinkles rigtigt med politiske undertoner. Tilgengæld bryder jeg mig ikke om at David Fincher spilder tid med en genindspilning af Mænd der hader kvinder.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#2 filmz-Sichlau 14 år siden

Om nogen, ville Fincher uden tvivl kunna lave et rigtig godt remake. Men originalen er mangelfri på så mange områder, at det faktisk ville være spild af hans tid.
Gravatar

#3 MOVIE1000 14 år siden

er det så hele Millenium trilogien der bliver genindspillet? for så er jeg frisk.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#4 Nicki52 14 år siden

...er desuden i forhandlinger om at stå bag en amerikansk genindspilning af "Mænd der hader kvinder".

Bare fordi svenskerne har lavet succesfilm, betyder det ikke nødvendigvis amerikanerne gør. Synes det lyder for dårligt af amerikanerne at de kopire svenskerne. Skal ihvertfald ikke se det.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#5 filmz-Bruce 14 år siden

Fuck det lyder interessant! Hvis altså ikke lige der allerede var lavet en rigtig god film om Bobby Fischer.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#6 filmz-ab 14 år siden

åhh manner, synes godt nok hans projekter lyder uinteressante.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#7 Bardoboy 14 år siden

#3 hørt!
Gravatar

#8 filmz-jonasgr 14 år siden

Jeg glæder mig til alt David Fincher skal lave. Jeg synes i øvrigt at det er rart med en instruktør som ikke vil sættes i bås og er begyndt at lave film i forskellige genrer.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#9 filmz-jonasgr 14 år siden

Jeg kan da i øvrigt se inde på IMDB at han har en masse produktion "in development". Desværre er begyndt med at lade disse oplysninger indgå som en del af IMDB pro, så om han blot er producer en del af projekterne eller om projekterne er bekræftede er svært at sige.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#10 TheEnd 14 år siden

Fincher og Fischer! Oh dear God, let it be!
Fischer er måske verdenshistoriens største skakgeni! Grunden til at jeg (og mange andre iøvrigt) skriver måske, skyldes ikke mindst hans mystiske exit fra skakverdenen. Denne mands liv indeholder materiale nok til en hel serie og Fincher er om nogen manden til at kunne satte et spændende historie sammen...
e4
A bottle! Don't bother.

Skriv ny kommentar: