”Don’t hassle the Hoff!”

David Hasselhoff, den amerikanske skuespiller, der i sin tid ræsede rundt i bilen Kit i “Knight Rider” og reddede barmfagre blondiner på stranden i “Baywatch” – men som i disse dage nok bedst er kendt for at være en af dommerne på talentshowet “America’s Got Talent” – får nu sin egen reality-serie.

Aftalen er kommet i hus hos kabelkanalen A&E, der også står for den nuværende reality-serie omhandlende Steven Seagal, kaldet “Steven Seagal: Lawman”.

Serien, der endnu kun er bestilt for en enkelt sæson, vil have 10 afsnit, hvori man følger Hasselhoff og hans familie på en måde, som kan sammenlignes med MTV’s “Hogan Knows Best”, der omhandler Hulk Hogans liv på godt og ondt.

Den nye serie er blevet afsløret kun et par uger efter, at det er kommet ud, at Hasselhoff stopper som dommer for “America’s Got Talent” efter denne sæson.

Se også: Første kig på “Anaconda 3” med David Hasselhoff.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Dragon_Claw 13 år siden

Fedt, 10 afsnit med intens druk...
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#2 Atheos 13 år siden

David Hasslehoff saved my life!
Trees… I take care of them… I’m a tree wizard… six dollars and forty-eight cents
Gravatar

#3 wimmie 13 år siden

Jebus Christ...
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#4 mr gaijin 13 år siden

Jeg håber inderligt, at 2010erne vil være årtiet, hvor reality-serierne stoppede med at være populære. Med lidt held bliver dette et af sømmene i reality-seriernes kiste.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#5 Kiksmann 13 år siden

mr gaijin (4) skrev:
Jeg håber inderligt, at 2010erne vil være årtiet, hvor reality-serierne stoppede med at være populære. Med lidt held bliver dette et af sømmene i reality-seriernes kiste.


Dette her bliver første gang at sådant et program bliver om redigeret og kommer i biografen og slår Avatar i omsætning. Don't Hassel the Hoff
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/kiksmann
Gravatar

#6 Buzz 13 år siden

David Hasselhoff er sku da cool og lige så dum som hollywood jeg skal de se den

Skriv ny kommentar: