Warner Bros. er godt i gang med at udvikle deres spin-off-trilogi til den populære “Harry Potter”-saga, “Fantastic Beasts & Where To Find Them”.

Se også: Daniel Radcliffe: “Jeg hader min præstation som Harry Potter”.

Filmstudiet har allerede hyret forfatteren J.K Rowling til at skrive manuskriptet til den første film, og de arbejder lige nu på at få kløerne i instruktøren David Yates, der stod bag de sidste fire film i “Harry Potter”-serien. Det skriver hjemmesiden Badassdigest.

Filmstudiet er meget opsatte på at den nye trilogi skal føles så autentisk som muligt, og de har tidligere forsøgt at få Alfonso Cuaron (”Harry Potter og fangen fra Azkaban”) til at instruere. Den mexikanske instruktør havde dog andre planer, og forhandlingerne endte med ikke at blive til noget.

Warner Bros. forhandlinger med David Yates er endnu ikke på plads, men de skulle angiveligt være så langt fremme, at en officiel annoncering højest sandsynligt er lige på trapperne.

“Fantastic Beasts & Where To Find Them” foregår 70 år før begivenhederne i de oprindelige film, og omhandler Newt Scamander. Der er premiere på den første film til november 2016.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.

Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: