Matthew Vaughn lægger “Man of Steel 2” helt død.

En fortsættelse til Zack Snyders Superman-film “Man of Steel” har længe været på tale hos DC Films. Nu er idéen endeligt død.

Det afslører “Kingsman”-instruktør Matthew Vaughn, der var i spil til muligvis at instruere “Man of Steel 2”.

Til Polygon bekræfter Vaughn, at han ikke kommer til at instruere DC-filmen – og den er officielt droppet.

Vaughns tilgang til Superman-universet ville være at bruge “Man of Steel 2” som begyndelsen på en helt ny trilogi, hvor den første film udelukkende skulle udspille sig på Krypton.

Denne tilgang ville ændre på tidslinjen og lade Superman vokse op på Krypton, inden han skulle tvinges til at vælge imellem sin hjemplanet og Jorden.

Matthew Vaughns seneste udmelding underbygger en historie fra sidste år, der erklærede Henry Cavill færdig i rollen som Superman – læs om det her.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Fc-Sonny 3 år siden

Der er ikke lavet en ordentlig superman film siden Superman the movie og Superman II.
Superman Returns havde intentionerne men fungerede ikke, og havde en røv kedelig historie.
Fokus er efterhånden helt væk fra hvad det drejer sig om. Prøv at tænk jer hvad Superman er i stand til, det er jo vanvittigt. Lad os dog blive imponeret over at en mand rent faktisk kan flyve, istedet for at tage det som en selvfølge. Det var Richard Donners opskrift og det fungerede.

Gør Superman magisk igen.
Gravatar

#2 Johnny42 3 år siden

Godt med en afklaring. Jeg håber vi på et tidspunkt kan få en superman-standalone-trilogi, der ikke har noget med det etablerede univers at gøre, men godt at de melder det ud nu, så man ikke skal spekulere og håbe på det over de næste to år, som det var tilfældet med Ben Affleck, der gradvist over et LANGT LANGT LANGT forløb først blev droppet som manuskriptforfatter\instruktør\skuespiller til The Batman.
Gravatar

#3 Gridlock 3 år siden

#1 både enig og uenig er enig i at Superman 1 og 2 var en af de bedste superman på det store lærred.
Men DC har både med deres animerede serier samt deres film, fanget superman mere end en gang.

Tror at det som mange af dem der laver filmen ikke forstår er at forskællen på Batman og Superman er den maske de bære.
For Batman er masken Bruce Wayne og for Superman er masken Superman.

Superman er Clark Kent en Kansas farmboy, der også er lidt af en spejder dreng.

Det blev lidt glemt i Man of Steel filmene da de forsøgte og forvandle ham til Batman hvilke ikke er hvad Superman er på nogen måde.
Synes det tætteste de faktisk kom på ægte Superman var i den cameo han havde i Shazam samt åbnings scenen i Justice League filmen.
Det han gjorde der virker faktisk som noget Superman ville gøre, da han i sidste ende ikke ser sig selv som Superman men som Clark Kent og hvis det at han dukker op da han gjorde ville gøre en dreng lykkelig så er det da det mindste han kan gøre.

Samme med og give et interview til to drenge.


Det er lidt synd for Henry Cavill, for når man ser behind the scenes lyder det til at Henry faktisk var fan af Superman og prøvede det bedste han kunne, med hvad han fik.
Tror faktisk at lidt som den Colin Baker der i den grad blev røvrendt af BBC da han spillede Doctoren i Doctor Who, men senere gennem Big Finish har bevidst hvad hans version af Doctoren er i stand til, ligeledes kunne Henry Cavill med en bedre manuscript, faktisk være en fin afløser for Christopher Reeve.
Gravatar

#4 Dalgaard 3 år siden

Henry Cavill er Superman. Jeg er så trist over at han ikke længere skal have den røde kappe !

Enig i at der manglede for meget Superman. Jeg savnede at se ham redde en kat fra et træ, en bil fra at køre galt, en skønjomfru i nød osv
Gravatar

#5 Gridlock 3 år siden

#4 De vidste lidt med at han redde nogle brændmænd fra en brændende olieplatform, som barn skubbede bussen op, reddede astronauterne fra en eksploderende raket og et par der var strandende på et tag under en oversvømmelse.
Men i min mening var det for meget for hurtigt, Superman The Movie tog sig tid til og vise små ting, inden de gik over til Lex Luthors plan.
Som og rede en kat ned fra et træ fange et klatretyv, stoppe nogle røver fra og flygte i en båd etc etc.

Lidt ala vi åbenbare Superman lidt på samme måde som offentligheden for kendskab til ham en slags glidende overgang inden den helt store finale.

Problemet kan man vel sige med Man Of Steel og Batman vs Superman var at der var en masse scener, sat sammen som en film istedet for en overordnet helhed.

Synes Superman er bedst beskrevet med den her sætning
Live as one of them, Kal-El, to discover where your strength and your power are needed. Always hold in your heart the pride of your special heritage. They can be a great people, Kal-El; they wish to be. They only lack the light to show the way. For this reason above all, their capacity for good, I have sent them you... my only son.

Superman forsøger og være det lys der leder menesket på den rette vej, ved og være et godt eksempel som andre kan drage inspiration fra.
Det manglede de bare og få ind i filmene, i stedet forvandlede de ham til lidt ala en hvad hvis superman var vokset op i Gotham, slags superman.

Vi kan også snakke om hele den måde Jonathan kent dør på, den måde de gjorde det på i man of steel var helt gak gak.
Synes den måde de gjorde på i superman the movie var langt bedre, da det vidste at ligemeget hvor stærk superman var, var der visse ting han ikke kunne som og rede sin adoptivfar fra det hjertestop der slog ham ihjel.
Gravatar

#6 Dalgaard 3 år siden

Jeg er helt enig. Vi manglede i den første film at menneskene lærte ham at kende inden The big finale.

Filmene var middelmådige med en kanon Superman. Jeg ville virkelig ønske Henry Cavill ville fortsætte med mos2 nu hvor verden kender og stoler på ham.
Den mest inspirerende superhelt i mine øjne, desværre i et par film hvor inspirationen manglede.
Gravatar

#7 BlackJesus 3 år siden

Man of steel var for mørk og kedelig i sin historie fortælling. Man kan godt lave en mørk historie med Superman, men det er ikke de film eller tegneserier vi har kendt ham for.

Superman har altid haft den stemining der er i spiderman fimene. Hele verden er med superman. Der er en god stemning hele vejen igennem og der er knald på.
Husker også selv Lex Lutor som en lidt komisk skurk, altså en man ikke kunne tage 100% seriøst.

Superman returns havde så mange problemer.. Først og fremmest casting af Superman. Elendig skuespiller og bare ren fløde at se på.

Henry Cavill og Amy Adams har lavet det bedste skuespil af alle Superman film. Synd filmene ikke kunne følge med skuespillet.
Gravatar

#8 Mejse 3 år siden

det er ærgerligt at dem bag filmene, ikke har præsteret på samme niveau som dem, foran kameraet, for man kan sige hvad man vil om deres univers opbygning, og film generelt, men synes ikke man kan sætte en finger på deres castings.
Gravatar

#9 Gridlock 3 år siden

#7 vil nu sige at den Lex Luthor vi fik i den animerede serie var den bedste.
Jo vidst der var den komiske side af ham (worlds finest hvor Mercy og Harley slås aka best catfight in the world) men samtidig var han også en yderst intelligent og samtidig kold og manipulerende type.
Jesse Eisenberg´s version af ham synes jeg på alle mulige måder var karakteren Lex Luthor uværdig.
Han opførte sig som en idiot der ikke vidste hvad han lavede.

Her kan jeg bedre li den kolde og kontrollede Lex Luthor som vi fik i den animerede serie, synes de burde ta inspiration fra den Luthor til fremtidige projekter.
Da han var en langt bedre rival for superman en hvad end den Luthor vi fik i Batman vs Superman var.
Gravatar

#10 White shadow 3 år siden

Jeg kunne nu godt se Tom Welling fortsætte som Superman.

Skriv ny kommentar: