Andy Muschietti forhandler om at instruere den kaotiske “The Flash”-produktion.

Først blev Seth Grahame-Smith fyret og erstattet med Rick Famuyiwa, der siden blev fyret og erstattet med “Fars sygt fede bilferie”-makkerparret John Francis Daley og Jonathan Goldstein.

Men heller ikke Daley og Goldstein har kunne få “The Flash” i luften, hvilket senest fik Flash-skuespilleren Ezra Miller til at skrive et eget manuskript – læs om det her.

Nu er “Fars sygt fede bilferie”-instruktørerne også ude, hvilket sandsynligvis betyder, at Andy Muschietti bliver den fjerde instruktør, der får chancen med “The Flash”, skriver The Hollywood Reporter.

Muschietti er allerede et kendt navn internt hos Warner Bros., hvor han står bag de to nye “It”-film, hvor den første har haft stor succes – “Del 2” får premiere senere på året.

Senest har DC Films haft held med at hive gyser-instruktør James Wan (“The Conjuring”) ind til at instruere “Aquaman”, ligesom David Sandberg (“Annabelle: Creation) stod bag “Shazam!”, imens “The Shallows”-instruktør Jaume Collet-Serra er hyret til “Black Adam”.

Det bliver “Bumblebee”-forfatter Christina Hodson, der skal stå bag et nyt manuskript til “The Flash”, ligesom hun netop har skrevet Harley Quinn-filmen “Birds of Prey” for DC Films.

Ezra Miller er stadig på kontrakt til at spille hovedrollen som Barry Allen.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Mejse 5 år siden

For satan DCEU få nu styr på stumperne altså :(
Gravatar

#2 Johnny42 5 år siden

#1 Det er da godt de fyrer dem nu frem for at venter til de er startet på optagelserne.

Jeg har ikke selv set Fars sygt whatever, men af hvad jeg har hørt og hvis det er standarden for deres film, så vil enhver anden instruktør være en opgradering.

Tonen bliver så en del anderledes end i IT, men den film indeholder også humor så det bliver interessant at se om han kan løfte opgaven, hvis han får chancen.

Men det her var godt nok en film, der slet ikke var på radaren, og sådan har jeg med de fleste DC film indtil de er begyndt optagelserne og de har fået en premiere-dato.
Gravatar

#3 Mejse 5 år siden

#2 det er det da....men det er lidt som at sige det er bedre at miste 1 og 3/4 af ens arme end 2....det gør det ikke godt, det er stadig pinligt rodet og uorganiseret.
Gravatar

#4 Johnny42 5 år siden

#3 Sagde heller ikke det ikke er det, men jeg har det efterhånden sådan med DC, at kommer der en film, så kommer der en film.

Alt hvad der offentliggøres på comic con eller rygtes er jeg faktisk ligeglad med indtil man faktisk kan se at de begynder at producere filmen.
Gravatar

#5 Mejse 5 år siden

#4 jep og det er også sådan jeg har det med dem, og alle andre film for den sags skyld.....ændre dog ikke på de roder rundt i det, og ikke har styr på en skid....så er ikke helt sikker på hvad din pointe er :)
Gravatar

#6 Johnny42 5 år siden

#5 Jeg er jo netop ikke uenig med dig.
Gravatar

#7 Mejse 5 år siden

#6 men alligevel var der det mini forsøg på at forsvare dem :) det var bare det jeg reageret på, for det er efterhånden uforsvarligt, så meget som de roder rundt i det :) men ja vi er enige

Skriv ny kommentar: