“Batman v Superman”-mord bliver central del af Ben Afflecks DC-comeback i “The Flash”.

Det kom som en overraskelse for alverdens DC-fans, da det i går kom frem, at Ben Affleck gør comeback som Batman – læs om det her.

Og ikke bare i form af en optræden i Zack Snyders “Justice League”, men i en ny film – “The Flash”, der instrueres af “It”-instruktør Andy Muschietti.

Nu forklarer Muschietti, hvorfor det var afgørende at få Affleck tilbage som Bruce Wayne:

”Han er en betydelig del af den følelsesmæssige del af filmen. Interaktionen og forholdet mellem Barry og Afflecks Wayne vil bidrage med et følelsesmæssigt niveau, som vi ikke før har set… Karaktererne er mere forbundne, end vi tror. De har begge fået myrdet deres mødre, og det er en del af den følelsesmæssige drivkraft i filmen. Det er der, at Affleck-Batman får betydning,” siger Andy Muschietti til Vanity Fair.

Bruce Wayne fik en mentor-lignende rolle for Ezra Millers udgave af Barry Allen i “Justice League”. Nu bliver deres tab forbundet i “The Flash”.

For Bruce Wayne har som bekendt mistet sin mor – Martha. Den samme skæbne vil ramme Barry Allen i “The Flash”, der vil basere sig på “Flashpoint”-tegneserien, hvor Barry rejser tilbage i tiden for at forhindre drabet på moderen.

Læs også ‘“The Flash” går videnskabeligt til værks – tyder på tidsrejse‘.

“The Flash” får premiere i sommeren 2022.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Johnny42 3 år siden

Forventningerne tog lige et nøk opad. Efter meget tumult om manuskript-forfattere/instruktører var jeg ved at begynde at tvivle på om filmen nogensinde ville komme.
Så jeg havde faktisk fjernet filmen over listen af film søm jeg ser frem til.

Men med en ældre og mere erfaren Bruce Wayne, især med Ben Affleck i rollen så er jeg klar.
Gravatar

#2 The one is back 3 år siden

er the Flash en kvinde
Gravatar

#3 SublimeKen 3 år siden

I det mindste er deres følelsesmæssige bånd ikke baseret på at deres mor hedder det samme.

Skriv ny kommentar: