Med “Homecoming” er Spider-Man nu kommet hjem til Marvel Studios på udlån fra Sony. Og som en del af MCU har Spider-Man måske aldrig været bedre – det tyder de første amerikanske reaktioner på.

Se også: Sony trækker måske Spider-Man ud af MCU igen efter “Homecoming 2″

For skal man tro de normalt altid Marvel-begejstrede amerikanere, så har Spider-Man altså aldrig været bedre:

”#SpiderManHomecoming er en af de bedste Marvel-film og den bedste ‘Spider-Man’-film, punktum. Helt igennem fantastisk, en sand publikums-pleaser,” skriver JoBlo-anmelder Eric Walkuski på Twitter.

Som bekendt er Spider-Man blev gjort yngre med Tom Holland i rollen. Marvel har satset på at lave en ungdomsfilm – og den balance rammes perfekt:

”Er fantastisk. Perfekt cast. Gør et imponerende arbejde med at balancere superhelt med high school-drama,” tweeter Angie J. Han fra Mashable.

Og så er det altså tydeligt, at Spider-Man nu er en del af MCU, der som bekendt er kendetegnet ved sin helt særlige form for Marvel-humor:

”Sjov, opfindsom action og noget af den bedste humor endnu i en Marvel-film. Fremragende start i MCU, Spidey!” skriver Erik Davis fra Fandango på Twitter.

“Spider-Man: Homecoming” får premiere d. 6. juli.

Følg FILMZ på FACEBOOK.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 peter2217 5 år siden

de spider-man film der har været før synes jeg han mangler det der med at han er mega flabet håber de bringer det frem i de har film som i de tegnefilm der er med ham

Skriv ny kommentar: