De Fantastiske 4 er fundet

De fire hovedroller til Marvels kommende Fantastic Four film er nu besatte, det fortæller Marvel selv på deres twitter profil på selve valentines dag. Rollerne er som følger:

  • Reed Richards/Mr Fantastic – Pedro Pacal
  • Sue Storm/Invisible Woman – Vanessa Kirby
  • Johnny Storm/The Human Torch – Joseph Quinn
  • Ben Grimm/The Thing – Ebon Moss-Bachrach

https://www.instagram.com/p/C3VXUyQriuV/?utm_source=ig_embed&ig_rid=3bcb04a8-6166-480a-a3c0-7e94df8a1b22

Sidst vi så superhelte gruppen på det store lærrede var i 2015 i den ret så kritiseret ‘Fant4stic’, udover John Krasinskis cameo som Mr Fantastic i ‘Doctor Strange: and the multiverse of madness’. Men det er ikke John Krasinski der får lov til at være hovedperson fremover, det er ‘The Mandalorian’ stjernen Pedro Pascal der har haft enormt meget medvind de sidste par år. Hans kone i filmen Sue Storm skal spilles af ‘Misson Impossible’ stjernen Vanessa Kirby. Hendes bror i universet Johnny Storm skal spilles af Joseph Quinn som fik meget ros for sin rolle i ‘Stranger Things’ sidste sæson. Den store sten i gruppen The Thing skal spilles af den også meget roste Ebon Moss-Bachrach som vi kender fra ‘The Bear’. 

Handlingen er endnu ikke offentliggjort, men som billedet indikere vil filmen nok foregå i 1963 da The Thing sidder med et Life Magasin fra det år, samt at gruppen har deres 60’er kostumer på fra tegneserien. 

Ifølge mediet Screen Rant skriver de at filmen vil indholde bla. 

  • The Fantastic Four i 1960’erne.
  • Sidekick-robotten H.E.R.B.I.E. vil dukke op.
  • The Thing (Ebon Moss-Bachrach) vil have en meget tro mod tegneserien udseende.

Ifølge Screen Rant vil filmen springe deres origin over og vil introducere dem som et aktivt hold, og de mener at filmen vil lægge op til enten ‘Avengers: The Kang Dynasty’ eller ‘Avengers: Secret Wars’, så det giver mening, at deres film er den, der markerer begyndelsen på slutningen af Multivers-sagaen.

Stemmeskuespilleren bag robotkammeraten H.E.R.B.I.E. er indtil videre ikke annonceret, og den forventede inklusion af Doctor Doom som filmens skurk (eller universfortæreren Galactus som et meget rygtet alternativ) er heller ikke blevet annonceret.

Filmen forventes at blive frigivet i 2025, hvilket placerer den relativt solidt midt i Multivers-sagaen. Dette kommer seks år efter de første annonceringer til MCU-filmen, da den blev bekræftet til at ankomme til MCU i 2019 under Marvels panel på San Diego Comic-Con.

 I december 2020 blev Jon Watts annonceret som instruktør, selvom han i april 2022 trådte tilbage for at tage en pause fra at instruere superheltefilm efter at have styret MCU’s Spider-Man-trilogi.

Under D23-begivenheden i 2022 blev Matt Shakman bekræftet som den nye instruktør på filmen, han står også stadig som instruktør på IMDB. Matt Shakman har bla. instrueret  afsnit af Mad Men, Fargo, Game of Thrones, The Boys, Succession og WandaVision. Hans sidste film som instruktør var tilbage i 2014 med filmen Cut Bank. 

Deadline rapporterede også i februar 2024, at De Fantastiske Fire-filmen vil blive frigivet den 25. juli 2025, idet den byttede premieredatoer med ‘Thunderbolts’, som nu er planlagt til frigivelse den 2. maj 2025.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: