Vi har fået et blik på Gepetto og hans levende trædukke, Pinocchio, i de første officielle billeder til Guillermo del Toros fortolkning af Carlo Collodis klassiske børnefortælling.

Netflix’ “Pinocchio” markerer ikke blot første gang, vi ser titelkarakterens historie udfolde sig i stop-motion. Det er også den allerførste gang, den ikoniske instruktør, del Toro, begiver sig ud i animationens verden. Han er dog ikke alene om det, da han har slået sig sammen med Mark Gustafson i instruktørrollen.

Med en række nye billeder fra Vanity Fair, får vi nu et indblik i, hvad vi kan forvente os af den kommende film. Dem kan du se nederst i artiklen.

I klassisk del Toro-stil kan vi forvente en mørk-men-varm fortælling, og ligesom animationsstilen adskiller handlingen sig også fra noget, vi før har set i forbindelse med børnehistorien.

Filmen foregår i det fascistiske Italien mellem første og anden verdenskrig og fortæller historien om den levende trædukke Pinocchio, der skal lære at finde sin egen vej i livet. Dukkens far, Geppetto, er en snedker, der for nyligt har mistet sin søn, og hans forhold til Pinocchio er som resultat af dette ret komplekst.

Pinocchio bliver også et rekrutteringsmål for fascisterne, der er overbevist om, at dukken vil være det perfekte våben, da han ikke kan dø.

Stop-motion-stilen egner sig også til en mere moden fortælling om trædukken, men på trods af de noget dystre handlingstråde, er filmen ifølge del Toro stadigvæk en familiefilm.

Image may contain Figurine Human and Person

Image may contain Clothing Apparel Human and Person

Image may contain Outdoors Adventure Leisure Activities Human Person and Nature

Image may contain Human Person and Figurine

Image may contain Wood and Plywood

Image may contain Clothing Apparel Human Person Hat and Jesús Malverde

Image may contain Human Person Art Stained Glass Building and Architecture

Image may contain Lighting and Silhouette

pinocchio guillermo del toro

Guillermo del Toros “Pinocchio” er årets tredje (!) fortolkning af den velkendte børnehistorie. Lionsgate udkom med en animeret spillefilm, der har været genstand for masser af memes og latterliggørelse, mens Disney til september giver premiere til Robert Zemeckis’ live-action-remake af filmstudiets animationsklassiker.

Del Toros stop-motion-film har et hav af Hollywood-stjerner på rollelisten. Her ser vi blandt andre Ewan McGregor, Christoph Waltz, Tilda Swinton, Cate Blanchett, Tim Blake Nelson, Finn Wolfhard, John Turturro, David Bradley og Ron Perlman.

“Pinocchio” får premiere på Netflix i december i år.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: