Skinnet bedrager hos Miles Morales’ næste store skurk, The Spot, i det nyeste billede til Sonys kommende “Spider-Man: Across the Spider-Verse”.

“Spider-Man: Into the Spider-Verse” blev en kæmpe succes hos både fans og kritikere, og den animerede film kan sagtens blande sig i samtalen om den bedste “Spider-Man”-film til dato – det på trods af, at det ikke engang er Peter Parker, der er i hovedrollen.

Der er altså masser at leve op til for fortsættelsen, “Across the Spider-Verse”, der denne gang tager vores helt, Miles Morales, på en rejse igennem multiverset.

Læs også: “Miles Morales er tilbage! Første trailer til ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One)’ udforsker multiverset”

Her genforenes vi med både Gwen Stacy og Peter B. Parker, mens vi introduceres til Jessica Drew, aka Spider-Woman, og Takuya Yamashiro, aka den japanske Spider-Man. Vi møder også for alvor Spider-Man 2099, der optrådte i en morsom end-credit-scene i “Into the Spider-Verse”.

Hvor den klassiske Spider-Man-skurk Kingpin var the big bad i den første film, er gemmerne blevet gået igennem for at finde en mere obskur skurk til efterfølgeren.

Skurken er The Spot, hvis rigtige navn er Dr. Jonathan Ohnn, og han blev skabt af Al Milgrom og Herb Trimpe i 1984. Hans hud er fyldt med sorte pletter, som alle leder til andre dimensioner. Han kan bruge disse til at transportere sig selv eller en hvilken som helst del af sin krop, hvorhen han end skulle ønske det.

Du kan se et eksempel på hans evner i det første billede af skurken herunder.

Billede

Jason Schwartzman lægger stemme til The Spot. Sammen med Schwartzman kan vi endnu engang se frem til at høre Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Jake Johnson, Brian Tyree Henry og Oscar Isaac vende tilbage i deres roller, mens Issa Rae og Shea Whigham er blandt de nye navne på rollelisten.

Filmen instrueres af trioen Joaquim Dos Santos, Kemp Powers og Justin K. Thompson, og den er skrevet af Phil Lord, Christopher Miller og David Callaham.

“Spider-Man: Across the Spider-Verse” får premiere den 1. juni 2023 og er den første af to dele. Anden del, der har fået titlen “Spider-Man: Beyond the Spider-Verse”, får premiere den 29. marts 2024.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: