Prime Video er kommet med en glædelig overraskelse til alle os, der spændt venter på den første sæson af “Lord of the Rings: The Rings of Power”.

Kl. 03:00 den 2. september vender vi tilbage til J.R.R. Tolkiens “The Lord of the Rings”-univers. Og her er det ikke bare premiereepisoden, vi får at se – Episode 2 af den længe ventede serie bliver nemlig frigivet samtidig, har Prime Video meldt ud.

Du kan se traileren til “The Lord of the Rings: The Rings of Power” lige her.

Derefter vender streamingtjenesten dog tilbage til ‘ugens episode’-formatet med de resterende seks episoder. Det betyder, at sæsonfinalen kommer til at få premiere den 15. oktober. Ved at lave ændringen i udgivelsesplanen, undgår “The Rings of Power” at udkomme i samme uge som sæsonfinalen i årets anden længe ventede fantasy-epos, “House of the Dragon”, der får premiere den 23. oktober.

Sæsonens sidste seks episoder vil modsat de to første udkomme kl. 06:00.

Prime Video-serien foregår i Middle-Earths anden alder, tusindvis af år inden fortællingerne, vi kender fra “The Lord of the Rings” og “The Hobbit”. På trods af at serien ligeledes tager udgangspunkt i Tolkiens mytologi, hænger den ikke sammen med Peter Jacksons to filmserier.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: