Endelig har vi fået den første trailer til Prime Videos kommende fantasy-epos “The Lord of the Rings: The Rings of Power”.

Det er slet ikke er første gang, vi drager en tur til Middle-earth. Vi har nemlig allerede fået Peter Jacksons legendariske “The Lord of the Rings”-filmtrilogi og hans… lad os bare sige knap så legendariske “The Hobbit”-trilogi.

“The Rings of Power” markerer derimod første gang i historien, at vi får lov til at udforske Tolkiens fantastiske verden i serieform – endda som den dyreste tv-sæson nogensinde.

Prime Video-serien finder sted flere tusind år før handlingerne i Jacksons film under dét, der er kendt som Middle-earths anden alder. Her møder vi et stort ensemble af karakterer og væsener, der må forsøge at stå imod ondskabens genkomst til Middle-earth. Vi introduceres til et hav af nye ansigter, men der er også enkelte tilbagevendende karakterer, som vi kender fra Tolkien-trilogien. Elverne Galadriel og Elrond, der blev spillet af hhv. Cate Blanchett og Hugo Weaving i Jackson-trilogierne, spilles denne gang af hhv. Morfydd Clark og Robert Aramayo, mens også mørkets fyrste, Sauron, er tilbage.

Læs også: “Nye ‘The Lord of the Rings: The Rings of Power’-billeder giver os det hidtil bedste blik på Amazon-serien”

Nu har vi endelig fået den første trailer til den længe ventede serie, og den garanterer i den grad et storslået fantasy-eventyr. Om det er et eventyr, der er Tolkien-universet værdigt må vi vente til den 2. september med at finde ud af. Du kan se traileren lige her.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: