Jonathan Majors udfordrer Michael B. Jordan i nye plakater til MGM’s kommende “Creed III”.

Når det tredje kapitel i fortællingen om Adonis Creed ruller hen over biografskærmene den 2. marts næste år, er det med en ny modstander i det modsatte ringhjørne.

Jonathan Majors (“The Harder They Fall”) har denne gang snøret boksehandskerne i rollen som Anderson Dame – en rolle, som vi stadig ikke ved meget om.

Dog har vi med to nye plakater nu fået vores første kig på bokseren, der uden tvivl nok skal udgøre en formidabel modstander over for Michael B. Jordans Adonis.

Sammen giver de to plakater os en tagline, der siger “Du kan ikke løbe fra din fortid.” Noget tyder altså på, at Dame allerede har en rolle at spille i vores hovedpersons liv, inden de mødes i ringen, men hvordan deres forhold hænger sammen, ved vi ikke.

Billede

Billede

Selvom “Creed III” er den tredje film i “Rocky”-spinoff-franchisen, er det den første til at have filmseriens stjerne, Jordan, i instruktørstolen.

Læs også: “‘Creed III’: Michael B. Jordan får sin instruktørdebut”

Desværre er det også den første film i franchisen til ikke at inkludere Sylvester Stallones Rocky, der igennem de to seneste “Creed”-fortællinger agerede Adonis’ mentor.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Dalgaard 1 år siden

No Rocky ? Hmm

Skriv ny kommentar: